1. A. skims B. works C. sits D. laughs 2. A. fixes B. pushes C. misses D. goes 3. A. cries B. buzzes C. studies D. supplies 4. A. h

Question

1. A. skims B. works C. sits D. laughs
2. A. fixes B. pushes C. misses D. goes
3. A. cries B. buzzes C. studies D. supplies
4. A. holds B. notes C. replies D. sings
5. A. keeps B. gives C. cleans D. prepares
6. A. runs B. fills C. draws D. catches
7. A. drops B. kicks C. sees D. hopes
8. A. types B. knocks C. changes D. wants
9. A. drinks B. rides C. travels D. leaves
10. A. calls B. glasses C. smiles D. learns
11. A. schools B. yards C. labs D. seats
12. A. knives B. trees C. classes D. agrees
13. A. buses B. horses C. causes D. ties
14. A. garages B. boats C. bikes D. roofs
15. A. ships B. roads C. streets D. speaks
16. A. beliefs B. cups C. plates D. apples
17. A. books B. days C. songs D. erasers
18. A. houses B. knives C. clauses D. changes
19. A. roofs B. banks C. hills D. bats
20. A. hats B. tables C. tests D. desks
21. A. gives B. passes C. dances D. finishes
22. A. sees B. sings C. meets D. needs
23. A. seeks B. plays C. gets D. looks
24. A. tries B. receives C. teaches D. studies
25. A. says B. pays C. stays D. boys
26. A. eyes B. apples C. tables D. faces
27. A. posts B. types C. wives D. keeps
28. A. beds B. pens C. notebooks D. rulers
29. A. stools B. cards C. cabs D. forks
30. A. buses B. crashes C. bridges D. plates

in progress 0
Brielle 2 tuần 2021-07-12T10:26:19+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-12T10:28:01+00:00

    1.A
    2.D
    3.B
    4.B
    5.A
    6.D
    7.C
    8.C
    9.A
    10.B
    11.D
    12.C
    13.D
    14.A
    15.B
    16.D
    17.A
    18.B
    19.C
    20.B
    21.A
    22.C
    23.B
    24.C
    25.A
    26.D
    27.C
    28.D
    29.D
    30.C

    CHÚC BẠN HỌC TỐT????

    0
    2021-07-12T10:28:01+00:00

    1.A

    2.D

    3.B

    4.B

    5.A

    6.D

    7.C

    8.C

    9.A

    10.B

    11.D

    12.C

    13.D

    14.A

    15.B

    16.D

    17.A

    18.B

    19.C

    20.B

    21.A

    22.C

    23.B

    24.C

    25.A

    26.D

    27.C

    28.C

    29.D

    30.D
     CHÚC EM HỌC TỐT <3

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )