1. The men ____________________ because it is a holiday. A. don’t work B. won’t work C. haven’t work D. aren’t working 2. Her guests apologized for

Question

1. The men ____________________ because it is a holiday.
A. don’t work B. won’t work C. haven’t work D. aren’t working
2. Her guests apologized for causing so much _________________ .
A. problem B. trouble C. complication D. damage
3. I don’t really___________________winter sports very much.
A. deal with B. face up to C. get round to D. go in for
4. Our village had _____________ money available for education that the schools had to close.
A. so much B. such little C. so little D. such much
5. ____________ the barrier at the side of the road, the car would have crashed into the valley below.
A. But for B. Apart from C. Except for D. Unless
6. ______________opening the door, Jerry found that his house had been broken into.
A. With B. At C. During D.On
7. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word or phrase that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the following question.
He was astonished at his bad luck.
A. unhappy B. frightened C. astounded D. amused
8. Despite working in the same office, Mary earns ___________________her boyfriend.
A. twice as many as B. twice as much as C. twice as more than D. twice more than
9. Did you see Jonathan this morning? He looked like ______. It must have been quite a party last night.
A. death warmed up B. a bear with a sore head C.a dead duck D. a wet blanket
10. – Kate: Your boss looks like the aggressive type.
– Jane : ____________________________________
A. Yes, he really wants to get ahead. B. Yes, he’s quite gentle.
C. Really? I’ve never seen him lie. D. Right. He’s so quiet.

in progress 0
Emery 2 tuần 2021-11-28T12:34:23+00:00 2 Answers 5 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-28T12:35:28+00:00

    @gaukind2008
    #Chuchoctot

    #Xinctlhn

    1. A

    2. B

    3. A

    4. A

    5. B

    6. D

    7. A

    8. C

    9. D

    10. C

    0
    2021-11-28T12:35:55+00:00

    1. A

    2. B

    3. A

    4. A

    5. B

    6. D

    7. A

    8. C

    9. D

    10. C

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )