1. __________the operation costs were rising so fast, the United Nations decided to reduce personnel by half. A. Because B. If C. As if D. As a result

Question

1. __________the operation costs were rising so fast, the United Nations decided to reduce personnel by half.
A. Because B. If C. As if D. As a result
2. A dolphin six _________length can move as fast as most ships.
A. foot in B. foot of C. feet in D. feet of
3. I haven’t heard from Peter for ages. I wish he ________me his phone number before he left.
A. gave B. had given C. would have given D. would give
4. In excess of 80 percent of the UN’s budget is used ______the economic development of member nations
A. the support B. supporting C. to support D. support
5. Margaret looked embarrassed ______than pleased when she won the prize.
A. apart B. except C. instead D. rather
6. Staying in a hotel costs _________renting a room in a dormitory for a week.
A. twice as much as B. as much twice as C. twice more than D. as much as twice
7. The change in timetable will ______many students having to catch an earlier bus.
A. mean B. lead C. result D. cause
8. John has been looking for his car, ___________is light blue.
A. whose its color B. the color of which C. of which color D. which color
9. I wonder ________like to travel by Concorde.
A. how it is B. what is it C. what it is D. that it is
10. He sat there with his arms _______doing nothing, waiting for us.
A. flapped B. folded C. turned D. twisted
11. In the last few weeks, a record number of cars. ______.
A. have been sold B. was sold C. had been sold D. has been sold
12. People all over the world are starving _______.
A. more numerously B. greater in numbers C. in greater numbers D. in most numbers
13. Mr. Nixon refused to answer the questions on the ________that the matter was confidential.
A. reasons B. excuses C. grounds D. foundations
14. It costs about thirty dollars to have a tooth _______.
A. filling B. to fill C. filled D. fill
15. Hopefully, more diseases will be _______in the near future.
A. eradicated B. cleared C. extinguished D. wiped

in progress 0
Reese 5 ngày 2021-12-05T06:46:19+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-05T06:47:45+00:00

    1. A

    2. C

    3. B

    4. C

    5. D

    6. A

    7. D

    8. B

    9. C

    10. D

    11. C

    12. B

    13. C

    14. C

    15. A

    0
    2021-12-05T06:48:09+00:00

    1.D

    2.C

    3.A

    4.C

    5.D

    6.A

    7.D

    8.B

    9.B

    10.D

    11.C

    12.C

    13.C

    14.C

    15.A

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )