1. We should use cloth bags ________________ of plastic bags. A. instead B. besides C. apart D. without 2. In the world, millions of old papers ______

Question

1. We should use cloth bags ________________ of plastic bags.
A. instead B. besides C. apart D. without
2. In the world, millions of old papers ________________ away every day.
A. thrown B. are throwing C. are thrown D. threw
3. She was very sad ________________ good marks in the final test.
A. not get B. not to get C. to not get D. not getting
4. The prefix “re-” in the word “reuse” means ________________
A. against B. for C. no D. again
5. Farmers collect household and garden waste to make ________________.
A. compost B. floor coverings C. glassware D. pipes
6. My house ________________ every year to welcome the Tet Holiday.
A. paints B. painted C. is painted D. painting
7. Students should be eager ________________ in social activities.
A. participate B. to participate C. to participating D. participated
8. Milk bottles can be ________________ after being cleaned.
A. recycled B. thrown away C. broken D. reused
9. This project ________________ out next month.
A. is carried B. will carry C. will be carried D. carries
10. It’s dangerous ________________ in this river.
A. swim B. to swim C. swimming D. swam

in progress 0
Athena 2 tháng 2021-10-06T17:39:54+00:00 2 Answers 7 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-06T17:41:50+00:00

    1. We should use cloth bags ________________ of plastic bags.
    A. instead B. besides C. apart D. without
    2. In the world, millions of old papers ________________ away every day.
    A. thrown B. are throwing C. are thrown D. threw
    3. She was very sad ________________ good marks in the final test.
    A. not get B. not to get C. to not get D. not getting
    4. The prefix “re-” in the word “reuse” means ________________
    A. against B. for C. no D. again
    5. Farmers collect household and garden waste to make ________________.
    A. compost B. floor coverings C. glassware D. pipes
    6. My house ________________ every year to welcome the Tet Holiday.
    A. paints B. painted C. is painted D. painting
    7. Students should be eager ________________ in social activities.
    A. participate B. to participate C. to participating D. participated
    8. Milk bottles can be ________________ after being cleaned.
    A. recycled B. thrown away C. broken D. reused
    9. This project ________________ out next month.
    A. is carried B. will carry C. will be carried D. carries
    10. It’s dangerous ________________ in this river.
    A. swim B. to swim C. swimming D. swam

    0
    2021-10-06T17:41:53+00:00

    1.a

    2.c

    3.b

    4.d

    5.b

    6.c

    7.b

    8.d

    9.c

    10.b

    Có thể sai, mong bạn bỏ qua.

    Xin hay nhất ạ.

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )