26. Why are you moving? Because our new house has ______ space than the old one. A. a lot of B. more of C. a lot more D. most 27. “The longest fish in

Question

26. Why are you moving?
Because our new house has ______ space than the old one.
A. a lot of B. more of
C. a lot more D. most
27. “The longest fish in the contest was eighteen inches long”
“It _______________ by Thelma Rivers.”
A. was catching B. caught
C. was caught D. catch
28. “ Are we about to have dinner?”
“Yes, it ________ in the dinning room”
A. is serving B. serves
C. is being served D. served
29. If you _______ time, please write to me.
A. have B. had
C. have had D. has
30. My great passion in life is _________________.
A. to study B. studying
C. study D. studied
31. She is ________ up with doing the same thing everyday.
A. fed B. bored
C. tired D. fond
32. She is beginning __________ karate.
A. to take B. taking
C. take D. being taken
33. His friends are surprised _________ his success.
A. in B. by
C. with D. at
34. We are tired ________ the long walk.
A. by B. of
C. with D. for
35. There are many ways of ________ free time in Britain.
A. paying B. using
C. making D. spending
36. Football seems _______ the most popular game in England.
A. being B. be
C. to be D. to have been
38. People are fond ______ watching that program.
A. of B. with
C. up D. by
39. Important matches often take ________ at weekends.
A. care B. up
C. place D. part in
40. She has no _______ in studying mathematics.
A. interested B. interesting
C. longer D. interest
41. This is the man __________ teaches me.
A. who B. whom
B. which D. whose
42. He married Mary who had great ________ on his books.
A. effect B. influence
C. impression D. feelings
43. John fell in _______ with a girl who he met on a train.
A. love B. passion
B. loving D. interest
44. Michael Faraday, ______ name is famous in the history of electricity, was an English
scientist.
A. who B. his
C. its C. the
45. His salary was too low. He could ________ feed his children.
A. barely B. hard
C. hardly C. rarely
46. M. Curie, _______ discovered radium, was a famous French physicist.
A. whose B. that
C. who D. which
47. We call a man who studies language __________.
A. linguist B. linguistics
C. scientist D. foreigner
48. Laboratory is where ________ are carried out.
A. lessons B. works
C. experiments D. tasks
49. The battle field is _______ soldiers fight.
A. who B. that
C. which D. where
50. Spoken English is not ________ phonetic.
A. system B. systematic
C. systematically D. basically.

in progress 0
Aubrey 4 tháng 2021-08-16T04:25:53+00:00 2 Answers 37 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-16T04:26:57+00:00

    26B

    27B

    28A

    29A

    30B

    31B

    32A

    33D

    34B

    35D

    36C

    38A

    39C

    40D

    41A

    42C

    43A

    44 bạn xem lại xem có sai không nhé. Câu này mình nghĩ là whose thì đúng hơn

    45 rarely

    46C

    47A

    48C

    49D

    50D

    0
    2021-08-16T04:27:14+00:00

    26. Why are you moving? Because our new house has ______ space than the old one.

    A. a lot of B. more of C. a lot more D. most

    27. “The longest fish in the contest was eighteen inches long” “It _______________ by Thelma Rivers.”

    A. was catching B. caught C. was caught D. catch (CÂU BỊ ĐỘNG)

    28. “ Are we about to have dinner?” “Yes, it ________ in the dinning room”

    A. is serving B. serves C. is being served D. served (CÂU BỊ ĐỘNG)

    29. If you _______ time, please write to me.

    A. have B. had C. have had D. has (CÂU ĐIỀU KIỆN LOẠI I)

    30. My great passion in life is _________________.

    A. to study B. studying C. study D. studied

    31. She is ________ up with doing the same thing everyday.

    A. fed B. bored C. tired D. fond

    32. She is beginning __________ karate.

    A. to take B. taking C. take D. being taken

    33. His friends are surprised _________ his success.

    A. in B. by C. with D. at

    34. We are tired ________ the long walk.

    A. by B. of C. with D. for

    35. There are many ways of ________ free time in Britain.

    A. paying B. using C. making D. spending

    36. Football seems _______ the most popular game in England.

    A. being B. be C. to be D. to have been

    38. People are fond ______ watching that program.

    A. of B. with C. up D. by

    39. Important matches often take ________ at weekends.

    A. care B. up C. place D. part in

    40. She has no _______ in studying mathematics.

    A. interested B. interesting C. longer D. interest

    41. This is the man __________ teaches me.

    A. who B. whom B. which D. whose

    42. He married Mary who had great ________ on his books.

    A. effect B. influence C. impression D. feelings

    43. John fell in _______ with a girl who he met on a train.

    A. love B. passion B. loving D. interest

    44. Michael Faraday, ______ name is famous in the history of electricity, was an English scientist.

    A. whose B. his C. its C. the

    45. His salary was too low. He could ________ feed his children.

    A. barely B. hard C. hardly C. rarely

    46. M. Curie, _______ discovered radium, was a famous French physicist.

    A. whose B. that C. who D. which

    47. We call a man who studies language __________.

    A. linguist B. linguistics C. scientist D. foreigner

    48. Laboratory is where ________ are carried out.

    A. lessons B. works C. experiments D. tasks

    49. The battle field is _______ soldiers fight.

    A. who B. that C. which D. where

    50. Spoken English is not ________ phonetic.

    A. system B. systematic C. systematically D. basically.

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )