52. Drivers have to ________ your seatbelt whenever they drive. A. fasten B. put C. tie D. put on 53. This is Linda’s hat, and those shoes are ______

Question

52. Drivers have to ________ your seatbelt whenever they drive.
A. fasten B. put C. tie D. put on
53. This is Linda’s hat, and those shoes are ________ .
A. our B. hers C. their D. her
54. We should ________ the street at the zebra crossing.
A. walk across B. walk through C. walk on D. walk
55. We should use ________ light bulbs in our homes.
A. a bit energy B. little energy C. low energy D. efficient
56. We can ________ the problem of energy shortage by using solar energy.
A. get B. carry out C. solve D. recover
57. ________ Johnny Depp is a famous actor, he has failed in his recent films.
A. Despite B. Although C. However D. Because
58. The white cat is Helen’s, and the back cat is ________ .
A. of mine B. my C. mine D. I
59. I found the book so ________ that I couldn’t put it down.
A. tiring B. gripping C. shocking D. boring
60. Nuclear energy is ________ , but it is dangerous.
A. natural resource B. fossil fuel C. renewable D. non-renewable
61. Alternative sources of energy are ________ and safe
A. short B. enough C. abundant D. not enough
62. Mary wasn’t angry, ________?
A. wasn’t she B. is she C. was Mary D. was she
63. My brother and I often come to school ________ foot
A. at B. by C. in D. on
64. The festival ________ every year at the end of August.
A. takes B. occur C. takes place D. held
65. The major cause of death for children living in the slums is ________.
A. immigration B. density C. illiteracy D. malnutrition
66. Solar energy is ________ and it can be replaced easily.
A. new B. renewable C. non – renewable D. renew
67. I ________ marbles when I was young, but now I didn’t.
A. didn’t use to play B. have played
C. play D. used to play

in progress 0
Arya 4 tháng 2021-08-22T13:50:58+00:00 2 Answers 5 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-22T13:52:13+00:00

    52. Drivers have to ________ your seatbelt whenever they drive.

    A. fasten B. put C. tie D. put on

    53. This is Linda’s hat, and those shoes are ________ .

    A. our B. hers C. their D. her

    54. We should ________ the street at the zebra crossing.

    A. walk across B. walk through C. walk on D. walk

    55. We should use ________ light bulbs in our homes.

    A. a bit energy B. little energy C. low energy D. efficient

    56. We can ________ the problem of energy shortage by using solar energy.

    A. get B. carry out C. solve D. recover

    57. ________ Johnny Depp is a famous actor, he has failed in his recent films.

    A. Despite B. Although C. However D. Because

    58. The white cat is Helen’s, and the back cat is ________ .

    A. of mine B. my C. mine D. I

    59. I found the book so ________ that I couldn’t put it down.

    A. tiring B. gripping C. shocking D. boring

    60. Nuclear energy is ________ , but it is dangerous.

    A. natural resource B. fossil fuel C. renewable D. non-renewa

    61. Alternative sources of energy are ________ and safe

    A. short B. enough C. abundant D. not enough

    62. Mary wasn’t angry, ________?

    A. wasn’t she B. is she C. was Mary D. was she

    63. My brother and I often come to school ________ foot

    A. at B. by C. in D. on

    4. The festival ________ every year at the end of August.

    A. takes B. occur C. takes place D. held

    65. The major cause of death for children living in the slums is ________.

    A. immigration B. density C. illiteracy D. malnutrition

    66. Solar energy is ________ and it can be replaced easily.

    A. new B. renewable C. non – renewable D. renew

    67. I ________ marbles when I was young, but now I didn’t.

    A. didn’t use to play B. have played C. play D. used to play

    0
    2021-08-22T13:52:42+00:00

    52 A

    53 B

    54 A

    55 C

    56 C

    57 B

    58 C

    59 B

    60 B

    61 C

    62 C

    63 D

    64 C

    65 D

    66 B

    67 D

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )