8. Traffic rules _______ by all people. A. must be obeyed B. must obey C. must obeyed D. must have obeyed 9. They are playing _______ Liverpool playe

Question

8. Traffic rules _______ by all people.
A. must be obeyed B. must obey C. must obeyed D. must have obeyed
9. They are playing _______ Liverpool players.
A. against B. versus C. to D. of
10. This switch is __________ high for him to reach.
A. very B. too C. enough D. so
11. The weather was _______ bad _______ we couldn’t go out.
A. such/that B. too/that C. such a/that D. so/that
12. It took him three weeks _______ how to swim.
A. learn B. learning C. to learn D. to learning
13. I couldn’t go to the party _______ a sudden cold.
A. because B. because of C. in spite of D. although
14. After a lot of difficulties, he _______ to open the door.
A. succeeded B. could C. tried D. managed
15. Hurry up! They have only got _______ seats left.
A. a little B. a few C. a lot of D. plenty of
16. The people _______ live in Greece speak Greek, don’t they?
A. whom B. who C. which D. where
17. A(n)______ is a sudden, violent shaking of the earth’s surface.
A. snowstorm B. earthquake C. volcano D. typhoon
18. According to the weather _________ , it will be raining tonight.
A. prediction B. information C. announcement D. forecast

in progress 0
Alaia 4 tuần 2021-08-18T22:56:12+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-18T22:57:19+00:00

    8,  a

    9, A

    10, B

    11, D

    12, C

    13, B

    14, D

    15, B

    16 , B

    17, B

    18, D

    Có j ko hiểu bạn comment bên dưới nhé!

    Đừng quên cho mk câu trả lời hay nhất nha~~

    0
    2021-08-18T22:57:47+00:00

    8. A

    9. A

    10. B

    11. D

    12. C

    13. B

    14. D

    15. B

    16. B

    17. B

    18. D

    Xin hay nhất!!!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )