Chọn thì thích hợp nhất để hoàn thành các câu sau: 37. I ______ my writing by 3 o’clock this afternoon. A. will finish B. finish C. will have finished

Question

Chọn thì thích hợp nhất để hoàn thành các câu sau:
37. I ______ my writing by 3 o’clock this afternoon.
A. will finish B. finish C. will have finished D. finished
38. How ______ since we ______ school?
A. will you / left B. are you / left C. have you been / had left D. have you been / left
39. When I last ___________ Jane, she ____________ to find a job.
A. have seen/ tried B. saw/ tried C. see/ is trying D. saw/ was trying
40. Next week when there ______ a full moon, the ocean tides will be higher.
A. is B. will be C. is being D. will have been
41. I sat near a window whenever I ______ a bus.
A. have taken B. had took C. took D. take
42. When I last saw him, he _________in London.
A. is living B. was living C. has lived D. has been living
43. We ________________Mary since last Saturday.
A. don’t see B. hadn’t seen C. didn’t see D. haven’t seen
44. The train __________________haft an hour ago.
A. has left B. had left C. left D. has been leaving
45. By Christmas, I ________________for Mr. Smith for six years.
A. shall have been working B. shall be working C. shall work D. have been working
46. I’ll come and see you before I ____________for HCM City.
A. will leave B. shall leave C. have left D. leave

in progress 0
Amaya 2 tuần 2021-07-12T10:37:12+00:00 1 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-12T10:38:54+00:00

    37D

    38D

    39D

    40B

    41A

    42B

    43C

    44C

    45D

    46D

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )