Choose the correct answer Last year we …(1 )-have an expensive holiday so we decided to visit some friends, Brian and Ann, who happened to live b

Question

Choose the correct answer
Last year we …(1 )….have an expensive holiday so we decided to visit some friends, Brian and Ann, who happened to live by the sea. They… ( 2 )…to put us up for two weeks and as we always.. ( 3 )…..seeing them, It ………( 4 )………..to be a good idea. They asked us if we……. ( 5 )…….sleeping on the sofa, and said that they would… ( 6 )….to make us comfortable. We … ( 7 )… get there by bus and when we arrived we could … ( 8 )…. Brian and Ann sitting in the garden. They.. ……..( 9 )…….to be glad to see us but it was obvious that they hadn’t ..( 10 )…….to see us. They said that they had.. ……11 )……..to tell them when we were arriving and they… ( 12)……..asking us how long we were going to stay. We couldn’t help feeling embarrassing so the next day we went home.
1 A: continued B: Couldn’t C: liked D: promised
2 A: offered B: admitted C: enjoyed D: intended
3 A: denied B: imagined C: enjoyed D: preferred
4 A: began B: seemed C: imagined D: expected
5 A: minded B: suggested C: wanted D: remembered
6 A: practice B: mean C: manage D: start
7 A: suggested B: tried C: managed D: started
8 A: watch B: see C: keep D: wait
9 A: intended B: pretended C: expected D: suggested
10 A: preferred B: forgotten C: promised D: expected
11 A: forgotten B: denied C: seemed D: chosen
12 A: loved B: wanted C: kept D: Couldn’t stand

in progress 0
Ximena 3 ngày 2021-12-07T00:47:31+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-07T00:48:58+00:00

    1. B

    2. A

    3. C

    4. B

    5. A

    6. B

    7. C

    8. B

    9. B

    10. D

    11. A

    12. C

    0
    2021-12-07T00:49:24+00:00

    Last year we …(1 )….have an expensive holiday so we decided to visit some friends, Brian and Ann, who happened to live by the sea. They… ( 2 )…to put us up for two weeks and as we always.. ( 3 )…..seeing them, It ………( 4 )………..to be a good idea. They asked us if we……. ( 5 )…….sleeping on the sofa, and said that they would… ( 6 )….to make us comfortable. We … ( 7 )… get there by bus and when we arrived we could … ( 8 )…. Brian and Ann sitting in the garden. They.. ……..( 9 )…….to be glad to see us but it was obvious that they hadn’t ..( 10 )…….to see us. They said that they had.. ……11 )……..to tell them when we were arriving and they… ( 12)……..asking us how long we were going to stay. We couldn’t help feeling embarrassing so the next day we went home.
    1 A: continued B: Couldn’t C: liked D: promised
    2 A: offered B: admitted C: enjoyed D: intended
    3 A: denied B: imagined C: enjoyed D: preferred
    4 A: began B: seemed C: imagined D: expected
    5 A: minded B: suggested C: wanted D: remembered
    6 A: practice B: mean C: manage D: start
    7 A: suggested B: tried C: managed D: started
    8 A: watch B: see C: keep D: wait
    9 A: intended B: pretended C: expected D: suggested
    10 A: preferred B: forgotten C: promised D: expected
    11 A: forgotten B: denied C: seemed D: chosen
    12 A: loved B: wanted C: kept D: Couldn’t stand

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )