Find the word which has a different sound in the part underlined. Read the words aloud. 7. A. compound B. concentrate C. monopoly D. melody

Question

Find the word which has a different sound in the part underlined. Read the words aloud.
7. A. compound B. concentrate C. monopoly D. melody
8. A. essential B. attention C. vegetarian D. depression
9. A. sick B. swimming C. itchy D. riding
10. A. really B. healthy C. regularly D. identify
11. A. blanket B. calorie C. donate D. allergy
12. A. help B. benefit C. elderly D. garden
13. A. volunteer B. collage C. community D. doctor
14. A. provide B. individual C. situation D. children
15. A. tutor B. student C. university D. discuss
16. A. few B. new C. sew D. nephew
17. A. closed B. practised C. asked D. stopped
18. A. tired B. my C. arrive D. gift
19. A. tables B. noses C. boxes D. changes
20. A. son B. sugar C. soup D. sing
21. A. apple B. fragrant C. fragile D. traffic
22. A. bitter B. delicious C. diet D. music
23. A. pepper B. vegetarian C. shelter D. pen
24. A. food B. tooth C. noodles D. flood
25. A. sunburn B. tuna C. tutor D. unusual
26. A. looked B. stopped C. carried D. watched
27. A. bath B. father C. theater D. health
28. A. study B. success C. surprise D. sugar
29. A. children B. charity C. charm D. champagne
30. A. danger B. angry C. language D. passage
31. A. traffic B. pavement C. plane D. station
32. A. recycle B. vehicle C. helicopter D. reverse
33. A. railway B. mail C. sail D. captain
34. A. sign B. mistake C. triangle D. drive
35. A. nearest B. head C. bread D. health
36. A. new B. sew C. few D. knew
37. A. noon B. tool C. blood D. spoon
38. A. plays B. looks C. wants D. helps
39. A. decided B. played C. listened D. enjoyed
40. A. feed B. heat C. meat D. pleasure
41. A. dear B. fear C. hear D. heart
42. A. stupid B. studio C. study D. student
43. A. brother B. thick C. they D. that
44. A machine B. parachute C. champagne D. cheer
45. A. doctor B. hospital C. pollution D. tomorrow
46. A. cough B. laugh C. enough D. high
47. A. collect B. clean C. city D. cracker
48. A. pottery B. melody C. modal D. profit
49. A. near B. clear C. dear D. learn
50. A. knocked B. needed C. founded D. wanted

in progress 0
Arya 3 tuần 2021-08-22T01:53:57+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-22T01:54:57+00:00

    7 A

    8 C

    9 D

    10 B

    11 C

    12 B

    13 A

    14 B

    15 D

    16 C

    17 B

    18 D

    19 C

    20 A

    21 C

    22 D

    23 B

    24 A

    25 C

    26 D

    27 A

    28 C

    29 D

    30 C

    31 D

    32 A

    33 C

    34 A

    35 B

    36 A

    37 C

    38 D

    39 A

    40 C

    41 B

    42 B

    43 D

    44 A

    45 C

    46 C

    47 A

    48 B

    49 D

    50 C

    0
    2021-08-22T01:55:46+00:00

    7. A

    8. C

    9. D

    10. B

    11. C

    12. B

    13. A

    14. B

    15. D

    16. C

    17. B

    18. D

    19. C

    20. A

    21. C

    22. D

    23. B

    24. A

    25. C

    26. D

    27. A

    28. C

    29. D

    30. C

    31. D

    32. A

    33. C

    34. A

    35. B

    36. A

    37. C

    38. D

    39. A

    40. C

    41. B

    42. B

    43. D

    44. A

    45. C

    46. C

    47. A

    48. B

    49. D

    50. C

    Chúc anh/chị học tốt

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )