Find the word which has a different stress from the others. 1.A. conical B. lacquerware C. specific D. handicraft 2. A. artisan B. attraction C. engin

Question

Find the word which has a different stress from the others.
1.A. conical
B. lacquerware
C. specific
D. handicraft
2. A. artisan
B. attraction
C. engineer
D. souvenir
3. A. embroider
B. tablecloth
C. handkerchief
D. pottery
4. A. sculpture
B. marble
C. bracelet
D. remind
5. A. famous
B. village
C. workshop
D. bamboo
6. A. business
B. experience
C. grandparent
D. chocolate
7. A. generation
B.communicate
C. historical
D. environment
8. A. embroider
B. department
C. handicraft
D. opinion
9. A. artifact
B. embroider
C. carpentry
D. conical
10. A. complicated
B. experience
C. prosperity
D. traditional

in progress 0
Ariana 2 tuần 2021-12-06T17:15:37+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-06T17:16:43+00:00

    =>Mời bạn tham khảo nha

    Mong bạn cho mik xin ctlh vs ạ pleaseeeeee mik mới mất nick nên cần ctlh

    1C

    2D

    3A

    4C

    5D

    6B

    7B

    8A

    9C

    10D

    CHÚC BẠN HỌC THẬT TỐT NHA

    LÀM ƠN CHO MIK XIN CTLH

     

    0
    2021-12-06T17:16:46+00:00

    1. A. ‘conical B. ‘lacquerware C. spe’cific D. ‘handicraft 

    2. A. arti’san B. at’traction C. engi’neer D. souve’nir

    3. A. em’broider B. ‘tablecloth C. ‘handkerchief D. ‘pottery

    4. A. ‘sculpture B. ‘marble C. ‘bracelet D. re’mind

    5. A. ‘famous B. ‘village C. ‘workshop D. bam’boo

    6. A. ‘business B. ex’perience C. ‘grandparent D. ‘chocolate

    7. A. gene’ration B.com’municate C. his’torical D. en’vironment

    8. A. em’broider B. de’partment C. ‘handicraft D. o’pinion

    9. A. ‘artifact B. em’broider C. ‘carpentry D. ‘conical

    10. A. ‘complicated B. ex’perience C. pros’perity D. tra’ditional

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )