giúp em vs ạ em vote 5 sao 1 find the word which has a different sound in the part underlined 1 a.better b. prefer c.teacher d.worker ( chữ e ) 2.a

Question

giúp em vs ạ em vote 5 sao
1 find the word which has a different sound in the part underlined
1 a.better b. prefer c.teacher d.worker ( chữ e )
2.a near b. hear c. collect d.bear ( vần ea)
3. a.concert b.concern c. colect d. combine (chữ o)
4a.picture b. culture c. nrighbour d. tourist ( vần ou)
5. a. future b. return c. picture d. culture ( chữ u)
6 a. first b girl c. bird d. sister ( chữ i)
7 a. burn b. sun c. picture d. return ( chữ u )
8 . a. nurse b. surf c. picture d. return ( chữ u)
9. a. hot b. hour c. hotel d.hobby ( chữ o)
LM GIÚP EM VS Ạ LẸ LÊN NHA MN NGỪ EM VOTE 5 SAO CHO NHA AI CUGX DC VOTE HT ^^

in progress 0
aihong 1 năm 2021-11-26T11:12:07+00:00 2 Answers 14 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-26T11:13:23+00:00

    1.C

    2.A

    3.D

    4.B

    5.A

    6.D

    7.B

    8.A

    9.C

    10.B

    1
    2021-11-26T11:13:46+00:00

    1. B

    2. D

    3. A

    4. D

    5. B

    6. D

    7. B

    8. C

    10. B

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )