I. Choose the best answer to complete each of the following sentences. 1. Rob eats a lot of fast food and he-.. on a lot of weight. A.spends B.b

Question

I. Choose the best answer to complete each of the following sentences.
1. Rob eats a lot of fast food and he…… on a lot of weight.
A.spends B.brings C.takes D.puts
2. We need to spend less time…….. computer games.
A.play B.to play C.playing D.to playing
3. Do more exercise…….. eat more fruit and vegetables.
A.but B.or C.and D.so
4. After working on computers for long hours, you
should…… your eyes and relax.
A.sleep B.sleep in C. wake D. rest
5. We should play sports or do exercise in order to stay in………
A.look B. shape C. fit D. healthy
6. We should try to keep everything around US clean an
then flu will find it……… to spread.
A.difficult B.difficulty C. difficultly D. difficulties
7. Be careful with………. you eat and drink.
A. what B. that C. who D. this
8. ………..! You will have a strong heart.
A. Eat vegetables more B. Watch TV more
C. Eat less fruits D. Wash your face less
9. ……………! You will have more time to
concentrate on your study.
A. Take more pictures when you go out
B. Do your exercise more
C. Go to sleep early
D. Talk on the telephone with your friends less
10. ………! You can lose your weight more quickly.
A. Take care of yourself more
B. Walk around the park more regularly
C. Focus on your own study
D. Drink mineral water more when you play in the sun
11. She usually plays badminton,…..she eats a lot of healthy food
A. and B. but C. so D. or
12. You can choose fish and rice for your lunch,……. you
can choose fried chicken and some apples for it.
A. so B. or C. but D. and
13. He felt pain in his eyes two days ago,……… his
mother took him to the doctor.
A. but B. because C. or D. so
14. I likes eating ice-creams very much,……… I should
eat them less to avoid having toothache.
A. because B. or C. but D. so
CTLHN LUÔN, VOTE 5 SAO LUÔN, CÁC BN GIÚP MIK VỚI!!!!!!

in progress 0
Skylar 1 năm 2021-12-01T17:30:39+00:00 2 Answers 5 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-01T17:31:59+00:00

    1. D
    2. B 
    3. C
    4. D
    5. D
    6. B
    7. A
    8. A
    9. D
    10. B

    11. A

    12. D

    13. D

    14. C

    0
    2021-12-01T17:31:59+00:00

    1. D

    2. B 

    3. C

    4. D

    5. D

    6. B

    7. A

    8. A

    9. D

    10. B

    11. A

    12. D

    13. D

    14. C

    NHỚ CHI MIK CTHNH, 5* VÀ CẢM ƠN NHƯ ĐÃ HỨA NHA.

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )