I.Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m) 1. A. clothes B. watches C. benches D. classes 2. A. read B. teacher C. eat D

Question

I.Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m)
1. A. clothes B. watches C. benches D. classes
2. A. read B. teacher C. eat D. ahead
3. A. pens B. books C. rulers D. erasers
4. A. kite B. twice C. swim D. pastimes
II. Choose the best answer: (3ms)
1. I’d like…………….. bananas, please!
a. any b. some c. many d. much
2. Lemonade, apple juice and…………….. are cold drinks.
a. vegetables b. noodles c. iced tea d. beans
3. She isn’t heavy. She is………………
a. thin b. fat c. strong d. light
4. Lan…………….. aerobic everyday.
a. does b. plays c. goes d. dances
5……………… sports do you play?
a. What’s b. Who c. Which d. How
6. We need a tent to go……………..
a. fishing b. swimming c. camping d. jogging
7. They are going to stay…………….. their uncle and aunt this summer vacation.
a. in b. at c. by d. with
8. What is your nationality? I am……………..
a. Vietnamese b. Vietnam c. England
9. There are only two…………….. in my country.
a. weather b. seasons c. citadel d. cities
10……………… do you go to school? Every afternoon.
a. How much b. How often c. How many d. How
11. What do you often do…………….. it is hot?
a. What b. Which c. How d. When
12. What about……………… tennis this afternoon?
a. play b. playing c. to play d. plays
III. Supply the correct form of the verbs: (1m)
1. Mai…………….. orange juice at the moment. (drink)
2. I…………….. thirsty now. (be)
3. My father is going…………….. Ha Long Bay. (visit)
4. They…………….. in the kitchen now. (be)
IV. Read
1. Complete the dialogue with the words from the box: (2ms)
have – want – why – camping – by – travel – do – going
Thanh: What are we going to (1)…………….. in the vacation?
Mai: Let’s go (2)………………
Thanh: We don’t (3)…………….. a tent. What about (4)…………….. to Hue?
Mai: I don’t(5)…………….. to go to Hue.
(6)…………….. don’t we go to Huong pagoda?
Thanh: That’s a good idea.
How are we going to (7)……………..?
Mai: Let’s go (8)…………….. minibus.
Thanh: Yes, Good idea.
2. Answer the questions: (1m)
a. What are Mai and Thanh going to do in the vacation?
…………………………………………………………………………….
b. How are they going to travel?
………………………………………………………………………………………
V. Arrange the words into the sentences (2ms)
1. want/ Tom/ Mary/ and/ glasses/ two/ of/ water.
…………………………………………………………..
2. sister/ my/ going/ is/ to/ live/ country/ the/ in.
………………………………………………………..
3. going/ dinner/ tonight/ is/ have/ to/ where/ Lan?
…………………………………………………………..
4. the/ spring/ in/ what/ weather/ is/ like/ the?
……………………………………………………………….
5. building/ tallest/ the/ is/ this/ city/ the/ in/ world.
…………………………………………………………………
6. Lan’s house/ smaller/ is/ house/ my/ than.
…………………………………………………………..
7. she/ never/ with/ camping/ goes/ her/ friends.
……………………………………………………………
8. often/ she/ go/ does/ how/ cinema/ to/ the?
…………………………………………………………..

in progress 0
Quinn 1 tháng 2021-11-17T01:05:07+00:00 2 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-17T01:06:28+00:00

    I

    1. A 2. D 3. B 4. C

    II

    1. b 2. c 3. d 4. a 5. c 6. c

    7. d 8. a 9. b 10. b 11. d 12. b

    III

    1. is drinking

    2. am

    3. to visit

    4. are

    IV

    1. do 2. camping 3. have 4. going 5. want 6. why 7. travel 8. by

    V

    1. Tom and Mary want two glasses of water.

    2. My sister is going to live in the country.

    3. Where is Lan going to have dinner tonight?

    4. What is the weather like in the spring?

    5. This city is the tallest building in the world.

    6. My house is smaller than Lan’s house.

    7. She never goes camping with her friends.

    8. How often does she go to the cinema?

    0
    2021-11-17T01:06:43+00:00

    I.Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m)

    1. A. clothes B. watches C. benches D. classes

    2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

    3. A. pens B. books C. rulers D. erasers 4.

    A. kite B. twice C. swim D. pastimes

    II. Choose the best answer: (3ms)

    1. b

    2. c

    3. d

    4. a

    5. c

    6. c

    7. d

    8. a

    9. b

    10. b

    11. d

    12. b

    III. Supply the correct form of the verbs: (1m)

    1. is drinking

    2. am

    3. to visit

    4. are

    IV. Read

    1. do

    2. camping

    3. have

    4. going

    5. want

    6. why

    7. travel

    8. by

    2. Answer the questions: (1m)

    a They are going to Huong pagoda.

    b. They are going to travel by minibus

    V. Arrange the words into the sentences (2ms)

    1. Tom and Mary want two glasses of water.

    2. My sister is going to live in the country.

    3. Where is Lan going to have dinner tonight?

    4. What is the weather like in the spring?

    5. This city is the tallest building in the world.

    6. My house is smaller than Lan’s house.

    7. She never goes camping with her friends.

    8. How often does she go to the cinema?

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )