I. Choose the word with different pronunciation from the others. 1. A. hour B. house C. hot D. head 2. A. worked B. wanted C. stopped D. asked 3. A.wa

Question

I. Choose the word with different pronunciation from the others.
1. A. hour B. house C. hot D. head
2. A. worked B. wanted C. stopped D. asked
3. A.walks B. cups C.students D. pens
II.Choose the word whose stress pattern is different from that of the others.
1. A. sewage B. simple C. hobby D. describe
2. A. dancer B. cycling C. balloon D. traffic.
III. Choose the best answer.
1.Solar energy doesn’t cause………..
A.pollution B.polluted C.pollute D.pollutant
2. Tet is a festival………… occurs in late January or early February.
A. whom B. when C. where D. which
3. It’s raining. …………….., Mr. Nam has to go to work.
A. Although B. So C. Therefore D. However
4. If I ………….rich, I ……………………….around the world.
A. will be – travel B. am – will travel C. were – would travel D. would be – traveled
5. The girl wishes she………………… in Hue for the festival next week.
A. had stayed B. was staying C. stay D. could stay
6. You don’t like watching this film, …………………?
A. don’t you B. are you C. do you D. did you
7. When he lived in the city, he …………… to the theater twice a week.
A. uses to go B. has gone C. used to go D. was going
8. My house………….. in 1999
A. is built B. was building C. was built D. has been built
9. The entrance examination will be held………………….June 22 nd 2012.
A. in B. on C. at D. to
10. Hoa: I suggest going camping next Sunday.- Lan: …………………………..
A. That’s a fine day B. That’s a good idea C. That’s a reason D. That’s a good trip
Giúp tớ nhé các bro , làm xong có 5 sao luôn nhé . (y)

in progress 0
Kaylee 1 năm 2021-12-02T06:36:10+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-02T06:37:23+00:00

    I.

    1.A

    2.B

    3. D

    II.

    1. D

    2.C

    III.

    1. B

    2. B

    3. D

    4. C

    5. D

    6. C

    7. C

    8. C

    9. B

    10. B

    NHỚ VOTE 5 SAO VÀ CTLHN CHO MIK NHÉ THANKS!

    0
    2021-12-02T06:37:42+00:00

    A:  PHONETICS ( 1.0 p)

    I. Choose the word with different pronunciation from the others. (0.6p)

    1. A. hour                              B. house                     C. hot             D. head

    2. A. worked                          B. wanted                  C. stopped                 D. asked

    3. A.walks                              B. cups                       C.students                  D. pens

    II.Choose the word whose stress pattern is different from that of the others. ( 1.0 pts)

    1. A. sewage             B. simple                    C. hobby                    D. describe

    2. A. dancer                           B. cycling                  C. balloon                 D. traffic.

    B: VOCABULARY AND GRAMMAR: (5.0pts)

    I. Choose the best answer. (2.0p)

    1.Solar energy doesn’t cause………..                                                          

    A.pollution                B.polluted                  C.pollute                    D.pollutant

    2. Tet is a festival………… occurs in late January or early February.

    A. whom                    B. when                      C. where                     D. which

    3. It’s raining. …………….., Mr. Nam has to go to work.

    A. Although               B. So                           C. Therefore D. However

    4. If I ………….rich, I ……………………….around the world.

    A. will be – travel                                        B. am – will travel    

    C. were – would travel                               D. would be – traveled

    5.  The girl wishes she………………… in Hue for the festival next week.

    A. had stayed            B. was staying                       C. stay            D. could stay

    6.  You don’t like watching this film, …………………?

         A. don’t you         B. are you                  C. do you                   D. did you

    7. When he lived in the city, he …………… to the theater twice a week.

    A. uses to go              B. has gone                C. used to go D. was going

    8. My house………….. in 1999

    A. is built                   B. was building         C. was built               D. has been built

    9.  The entrance examination will be held………………….June 22nd 2012.

    A. in                            B. on                           C. at                            D. to

    10. Hoa:  I suggest going camping next Sunday. Lan: ………………………………………………..

    A. That’s a fine day                         B. That’s a good idea                    

    C. That’s a reason                                        D. That’s a good trip           

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )