I. Find the word which has different sound in the part underlined. 1. A. collection B. tradition C. exhibition D. question 2. A. version B. ple

Question

I. Find the word which has different sound in the part underlined.
1. A. collection B. tradition C. exhibition D. question
2. A. version B. pleasure C. usual D. design
3. A. closure B. sure C. pleasure D. leisure
4. A. ocean B. concert C. musician D. official
5. A. so B. expensive C. saxophone D. music
6. A. treasure B. closure C. exposure D. ensure
7. A. happy B. hard C. similarity D. talent
8. A. chorus B. brochure C. machine D. chef
9. A. treasure B. vision C. discussion D. decision
10. A. exhibition B. action C. question D. tradition
11. A. wash B. warm C. wall D. walk
12. A. pan B. bag C. water D. add
13. A. sauce B. aunt C. caught D. daughter
14. A. document B. naughty C. audience D. water
15. A. one B. bottle C. coffee D. pot
16. A. morning B. what C. problem D. yogurt
17. A. talk B. salt C. sausage D. cause
18. A. pork B. flower C. cow D. flour
19. A. noodle B. food C. soon D. cook
20. A. theater B. health C. bath D. father
21. A. storage B. advantage C. message D. garage
22. A. feature B. chapter C. literature D. culture
23. A. language B. passage C. danger D. angry
24. A. student B. graduate C. gradual D. soldier
25. A. chocolate B. marching C. chemistry D. speech
26. A. chair B. child C. cheese D. architect
27. A. stopped B. carried C. looked D. watched
28. A. gift B. region C. geography D. germ
29. A. children B. chili C. chaos D. chicken
30. A. result B. unusual C. uncle D. difficult
II. Choose the best option to complete each sentence.

in progress 0
Reese 1 năm 2021-10-16T11:35:48+00:00 2 Answers 669 views 0

Answers ( )

    3
    2021-10-16T11:37:38+00:00

    1d

    2d

    3b

    4d

    5a

    6c

    7d

    8c

    9a

    10c

    11a

    12c

    13d

    14a

    15a

    16b

    17b

    18a

    19d

    20c

    21d

    22c

    23b

    24a

    25d

    26a

    27a

    28d

    29d

    30c

    Xin câu trả lời hay nhất và 5* ạ!

    2
    2021-10-16T11:37:41+00:00

    1 D

    2 D

    3 B

    4. D

    5 A

    6 C

    7. D

    8. C

    9.A

    10.C

    11.A

    12.C

    13.D

    14.A

    15.A

    16.B

    17.B

    18.A

    19.D

    20.C

    21.D

    22.C

    23.B

    24.A

    25.D

    26.A

    27.A

    28.D

    29.D

    30.C

    CHÚC BẠN HỌC TỐT

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )