I. Find the word with the different underlined sound. 1. A. washed B. needed C. danced D. matched 2. A. obey B. key C. grey D. survey 3. A. way

Question

I. Find the word with the different underlined sound.
1. A. washed B. needed C. danced D. matched
2. A. obey B. key C. grey D. survey
3. A. ways B. days C. says D. stays
II. Find the word which has a different stress pattern from the others.
4. A. common B. happy C. complete D. joyful
5. A. dangerous B. expensive C. enormous D. convenient
III. Choose the correct option A,B,C,D to complete the sentences.
6. The film was so boring . . . . . , Jack saw it from beginning to end.
A. Therefore B. However C. Although D. Despite
7. I . . . . . go on foot when I was in primary school.
A. have to B. used to C. can D. may
8. Does your bike ever . . . . . down on the way to school?
A. break B. take C. do D. turn
9. The boys. . . . . home for lunch because they are planning to visit the hydro-power station.
A. have not come B. do not come
C. will not be coming D. is not coming
10. Will you . . . . . a taxi or a train?
A. drive B. fly C. walk D. take
11. . . . . the film is a bit frighting, I really enjoyed it.
A. However B. Nevertheless C. Although D. Despite
12. We will go on holiday with some friends of . . . . .
A. our B. ours C. us D. we
13. Don’t read in bed, . . . . . you’ll harm your eyes.
A. or B. and C. but D. so
14. I . . . . . playing board games interesting because I can play them with my friends.
A. think B. find C. say D. tell
15. Before moving to Hanoi, my parents . . . . . in Hai Phong.
A. have lived B. lived C. live D. have been living
16. My friend has decided to use . . . . . electricity by using more solar energy instead.
A. more B. less C. much D. fewer
17. Have you got . . . . . butter in your fridge?
A. any B. a lot C. an D. a
18. A new university . . . . . in my town in the near future.
A. is built B. will be built C. was built D. has been
19. . . . . . ! Can you tell me the way to the food shop?
A. Thank you B. All right C. Listen D. Excuse me
20.The city will have to find a solution to reduce traffic jam, . . . . . ?
A. does it B. won’t it C. will it D. doesn’t it
IV. Read the passage and choose the correct answer.
Easter is an important Christian festival and holiday. It is (21) . . . . . to celebrate the resurrection of Jesus Christ.People celebrate Easter (22) . . . . . the world.
In the UK, Easter is a public holiday. People (23) . . . . . Easter chocolate eggs to their friends and family. In the US, Easter is a (24) . . . . . holiday. People can go to church and have a special family meal. In Russia, Easter is one of the (25) . . . . important holidays. People celebrate it (26) . . . . . an Easter breakfast or meal.
21. A. made B. held C. given D. opened
22. A. through B. in C. all D. around
23. A. eat B. have C. give D. receive
24. A. nation B. local C. native D. national
25. A. more B. best C. most D. better
26. A. with B. by C. for D. in
V. Give the correct form of the word given to complete the sentence.
27. I don’t think it will come true soon; however, your idea is really ……………. (IMAGINE)
28. Thomas Edison is one of the greatest ………………….… in history. (INVENT)
29. ………………….…(or the state of having no home) is a significant social issue worldwide. (HOME)
30. Life in the city is more ………………….…than that in the countryside. (STRESS)
31. We couldn’t see the airplane because it ………………….…behind the cloud. (APPEAR)
VI. Rewrite the sentences so that it stays the same meaning.
32.The distance from Ho Chi Minh city to Phu Quoc Island is about 300km.
It is …………………………………………………………
33. Road users should obey traffic rules strictly.
Traffic rules …………………………………………………
34. Be careful or you’ll hurt yourself.
If you are ………………………………………………….
35. Mr. Lam drives a taxi carefully.
Mr. Lam is…………………………………………….
VII. Rearrange the words to make meaningful sentences.
36. this time tomorrow/ English/ They/ will/ be learning.
37. doesn’t like/ ice-skating/ because/ my brother/ dangerous/ he/ it is/ thinks.
38. people/ until/ flying cars/ use/ won’t/ year 2050.
39. like / dinner / house / Would / have / tonight? / you / at / to / my
40. is/ for / Milk / health. / good / our

in progress 0
Lyla 3 tuần 2021-08-23T05:56:53+00:00 1 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-23T05:58:01+00:00

    I.

    1. C

    2. B

    3. D

    II.

    4. C

    5. A

    III.

    6. B

    7. B

    8. A

    9. C

    10. D

    11. C

    12. C

    13. A

    14. B

    15. B

    16. B

    17. A

    18. B

    19. D

    20. B

    IV. 

    21. B

    22. D

    23. C

    24. D

    25. C

    26. A

    V.

    27. imaginable

    28. inventions

    29. Homeless

    30. stressful

    31. disappear

     VI.

    32. It’s 300 km from Ho Chi Minh City to Phu Quoc Island.

    33. Traffic rules should be obeyed strictly by road users.

    34. If you are not careful, you will hurt yourself.

    35. Mr Lam is a careful driver.

    VI. 

    36. This time tomorrow, they will be learning English.

    37. My brother doesn’t like ice- skating because he thinks it is dangerous.

    38. People won’t use flying cars until the year 2050.

    39. Would you like to have dinner at my house tonight?

    40. Milk is good for our health.

    $\text{~ Chúc bạn học tốt ~}$

    $\text{~ Nếu được thì cho mk trả lời hay nhất nha! ~}$

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )