II. Choose the best option (A, B, C or D) to complete each of the following sentences. (2ms) 1. My youngest brother loves=–. game sh

Question

II. Choose the best option (A, B, C or D) to complete each of the following sentences. (2ms)
1. My youngest brother loves………………… game shows on TV.
A. watch B. watching C. watched D. being watching
2. In the 1970s jeans became cheaper, ………………… many people began wearing them.
A. but B. become C. so D. so that
3. If you have any question, please phone 38298789 for further…………………
A. registration B. inspiration C. tuition D. information
4. They are flying to Florida tonight…………………?
A. aren’t they B. don’t they C. are they D. they aren’t
5. My brother is a university student. In the evening, he works………………… in a coffee shop.
A. full-time B. part-time C. sometimes D. all the time

6. Hoi An is famous………………… its ancient streets which attract thousands of tourists every year.
A. with B. by C. for D. about
7. Many people think that chatting on the internet is…………………
A. time-consuming B. costly C. available D. A & B are correct
8. Teenagers nowadays………………… too much of their time using Facebook.
A. spend B. take C. make D. let
9. Our school year often starts………………… September 5 and finishes………………… the end of May.
A. on/in B. on/at C. at/on D. of
10. Van: Should we travel to Nha Trang by plane this weekend?
Thu: …………………
A. I disagree because it costs much money. B. I agree with you. I think it is the fastest way.
C. I think we should go there by train. D. All are correct.

in progress 0
Remi 3 ngày 2021-12-07T12:39:34+00:00 2 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-07T12:41:16+00:00

    1. B

    2. C

    3. D

    4. A

    5. B

    6. C

    7. D

    8. A

    9. B

    10. D

    * Dễ hơn mik nghĩ 🙂

    0
    2021-12-07T12:41:17+00:00

    1.B

    2.C                

    3.D                

    4.A                

    5.B

    6.C           

    7.D                

    8.A                

    9.B                

    10.D

    #notcopy

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )