III. Read the passage and choose the best answer. (2.5 points) You have a headache and you sneeze and cough. Your nose is all stuffed up , and it keep

Question

III. Read the passage and choose the best answer. (2.5 points)
You have a headache and you sneeze and cough. Your nose is all stuffed up , and it keeps running, so you have to blow it every few minutes. You know by these _____ (1) that you have a cold, and you feel completely ______(2). You are not sure if you will live through the day.
Everyone suffers _____ (3) the common cold at some time or other. It isn’t a serious__ (4), but over a billion dollars a year is spent on different kinds of cold medicine every year. This medicine can relieve the symptoms. That is, it can make you cough ____(5), make your head less intense, and stop your nose _____ (6) for a while. However, it can cure you cold. So far, ___ (7) no cure for the common cold and no medicine to prevent it.
_____(8) there is no cure or preventive medicine for colds, people have all kinds of ideas about ____ (9) to prevent and treat colds. Some people think that if you eat a lot of onions, you won’t catch a cold. _______ (10) say that you should avoid getting wet and chilled, or you will catch cold. However, this is apparently not so.
1.A. diseases B. fevers C. cures D. symptoms
2.A. sad B. hungry C. miserable D. thirsty
3.A. from B. of C. with D. about
4.A. misery B. illness C. headache D. wrong
5. A. less B. fewer C. much D. more
6.A. walking B. jogging C. running D. flowing
7.A. it is B. there is C. they are D. there are
8.A. Although B. Despite C. In spite D. But
9.A. what B. why C. where D. how
10.A. Other’s B. Another C. Others D. Other
IV. Use the given word to make complete sentences. (2.5 points)
1.Vui / buy / a book /yesterday.
2.Someone / phone / you / last night.
3.Last summer / I / learn / play chess.
4.Mr. Lan / now wear / face mask / protect him / breathe / dust.
5.You / had better / stay up late / because / not good / your health.
V. Supply the correct form of the verbs in brackets. (1.5 points)
1.I like (eat)……………. oranges, but I hate (peel)………………..them.
2.Nam always (make) ……………….coffee for his father.
3.They (buy) …………………………some magazines tomorrow.
4.My parents (take) ……………….me to the movie theater last night.

in progress 0
Eva 1 năm 2021-09-04T09:24:27+00:00 2 Answers 233 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-04T09:26:01+00:00

    III.

    1.B

    2. C

    3.D

    4.A

    5.C

    6.C

    7.C

    8.D

    9.A

    10.D

    IV. Use the given word to make complete sentences. (2.5 points)

    1.Vui / buy / a book /yesterday.

    -> Vui bought a book yesterday.

    2.Someone / phone / you / last night.

    -> Someone phoned  you last night.

    3.Last summer / I / learn / play chess.

    ->Last summer, I learned how to play chess.

    4.Mr. Lan / now wear / face mask / protect him / breathe / dust.

    ->Mr. Lan is now wearing a face mask to protect him from breathing dust.

    5.You / had better / stay up late / because / not good / your health.

    =>You had better not stay up late because it’s not good for your health.

    V. Supply the correct form of the verbs in brackets. (1.5 points)

    1.I like (eat)…eating…………. oranges, but I hate (peel)…peeling……………..them.

    2.Nam always (make) ……makes………….coffee for his father.

    3.They (buy) ……will buy……………………some magazines tomorrow.

    4.My parents (take) ……took………….me to the movie theater last night.

    XIN 5*+1 CẢM ƠN VÀ CÂU TRẢ LỜI HAY NHẤT AK

    0
    2021-09-04T09:26:04+00:00

    III.

    You have a headache and you sneeze and cough. Your nose is all stuffed up, and it keeps running, so you have to blow it every few minutes. You know by these (1)…D. symptoms……… that you have a cold, and you feel completely (2)….C. miserable……. . You are not sure if you will live through the day.

    Everyone suffers (3)…..A. from……….. the common cold at some time or other. It isn’t a serious (4)..

    B. illness…………., but people spend over a billion dollars a year on diffierent kinds of cold medicine every year. This medicine can relieve the symptoms. That is, it can make you cough (5)…A. less…….., make your head less intense, and stop your nose (6)….C. running……….. for a while. However, it can’t cure you cold. So far, (7)……B. there is………. no cure for the common cold and no medicine to prevent it.(8)…A. Although………….. there is no cure or preventive medicine for colds, people have all kinds of ideas about (9)…….D. how………. to prevent and treat colds. Some people think that if you eat a lot of onions, you won’t catch cold. (10)……C. Others…………. say that you should avoid getting wet and chilled, or you will catch cold. However, this is apparently not so.

    IV.

    1.Vui / buy / a book /yesterday.

    => Vui bought a book yesterday.

    2.Someone / phone / you / last night.

    => Someone phoned you last night.

    3.Last summer / I / learn / play chess.

    =>Last summer, I learned how to play chess.

    4.Mr. Lan / now wear / face mask / protect him / breathe / dust.

    =>Mr. Lan is now wearing a face mask to protect him from breathing dust.

    5.You / had better / stay up late / because / not good / your health.

    =>You had better not stay up late because it’s not good for your health.

    V.

    1.I like (eat)……eating ………. oranges, but I hate (peel)…peeling…..them.

    2.Nam always (make) ……makes………….coffee for his father.

    3.They (buy) ……will buy……some magazines tomorrow.

    4.My parents (take) ……took………….me to the movie theater last night.

                                              *Chúc bạn học tốt*                   

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )