IV. Chọn đáp án đúng để điền vào mỗi chỗ trống trong đoạn văn sau. (2.5) Who read? All kind of people: the old, the (1) ______, everyone. And why do p

Question

IV. Chọn đáp án đúng để điền vào mỗi chỗ trống trong đoạn văn sau. (2.5)
Who read? All kind of people: the old, the (1) ______, everyone. And why do people read? For (2) _________ variety of reasons. Some for pleasure, and some for (3) ________ because they have to. And when do people (4) ________? Well sometimes not often, (5) _______ other people read all the time, day and (6) _______. But the most important question is what do (7) _______ read? Adverts? Stories? Science books? Maps? It can (8) _______ anything! Ask your family and your friends all these (9) ____. Then make your own answers (10) ______ who read, what, why, and where.
1.A. young B. younger C. youngest D. more young
2.A. a B. an C. the D. Ø
3.A. other B. others C. person D. people
4.A. write B. do C. read D. play
5.A. and B. as C. so D. but
6.A. time B. night C. minute D. day
7.A. he B. she C. person D. people
8.A. have B. do C. be D. make
9.A. question B. questions C. answer D. answers
10.A. at B. to C. of D. with
V. Viết lại câu dùng những từ đã cho. (1.5 điểm)
1.Let’s play soccer.
What……………………………………………?
2.Why don’t we read this comic?
Let’s……………………………………………….
3.When is your birthday?
What……………………………………………….?
4.I’d like to see a film.
How about……………………………………….?

in progress 0
Kennedy 3 tháng 2021-09-09T08:59:40+00:00 2 Answers 9 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-09T09:01:23+00:00

    I

    Who reads? All kind of people: The old, the young, eveone. And why do peopel read?For a variety of reasons. Some for pleasure and some for others because they have to.And when do people read? Well sometime not often, but other people read all the time, day and night. But the most important question is what do people read?Adverts? Stories? Science book? Map? It can be anythings! ask your family and friends all these questions Then make your own answers of who read, what, why, and where

    II

    V. Viết lại câu dùng những từ đã cho. (1.5 điểm)

    1.Let’s play soccer.

    What…about playing soccer…………………………………………?

    2.Why don’t we read this comic?

    Let’s……read this comic………………………………………….

    3.When is your birthday?

    What………is your date of birthday……………………………………….?

    4.I’d like to see a film.

    How about……seeing a film………………………………….?

    xin hay nhất nha

    0
    2021-09-09T09:01:34+00:00

    1.D

    2.B

    3.C

    4.D

    5.B

    6.D

    7.C

    8.B

    9.B

    10.C

    ExV:

    1What about playing soccer?

    2.Let’s read this comic.

    3.What is your date of birth?

    4.How about seeing a film?

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )