IV. Khoanh vào đáp án đúng: 1. We_=–…Hung temples last week A. visited B. looked C. came D. went 2. When ==y

Question

IV. Khoanh vào đáp án đúng:
1. We_…………………..Hung temples last week
A. visited B. looked C. came D. went
2. When ……………………you yesterday?
A. were B.are C. was D. is
3. Hoa is …………….her homework at the moment.
A. doing B. playing C.making D.working
4. I bought a lot of ………………for my friends, in America.
A. presents B. gifts C. souvenirs D. All are correct
5. We________Cham temples and Tri Nguyen Aquarium.
A. visited B. looked C. came D. went
6.…………….. you have a tomorrow morning ?
A. Will B. Do C. Are D. Does
7. They ………………… badminton next week.
A. will play B. is playing C. plays D. play
8. At school, we……………………many subjects.
A. study B. are study C. studysD. is study
9. There ………….……. a sink, a tub and a shower in the bathroom.
A. is B. are C. have D. has
10.We had a picnic lunch at the Zoo ………….
A. next week B. last week C. now D. tomrrow
11.Helen is always afraid________dogs.
A. off B. with C. of D. by
12.I bought a lot of ________for my friends, in America.
A. presents B. gifts C. souvenirsD. All are correct

in progress 0
Ivy 3 tháng 2021-09-28T14:49:40+00:00 2 Answers 8 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-28T14:51:06+00:00

    1. A

    2. A

    3. A

    4. C

    5. A

    6. B

    7. A

    8. A

    9.  D

    10. B

    11. D

    12. C (Trùng câu 4)

    0
    2021-09-28T14:51:07+00:00

    IV. Khoanh vào đáp án đúng:

    1. We_…………………..Hung temples last week

    A. visited B. looked C. came D. went

    2. When ……………………you yesterday?

    A. were B.are C. was D. is

    3. Hoa is …………….her homework at the moment.

    A. doing B. playing C.making D.working

    4. I bought a lot of ………………for my friends, in America.

    A. presents B. gifts C. souvenirs D. All are correct

    5. We________Cham temples and Tri Nguyen Aquarium.

    A. visited B. looked C. came D. went

    6.…………….. you have a tomorrow morning ?

    A. Will B. Do C. Are D. Does

    7. They ………………… badminton next week.

    A. will play B. is playing C. plays D. play

    8. At school, we……………………many subjects.

    A. study B. are study C. studys D. is study

    9. There ………….……. a sink, a tub and a shower in the bathroom.

    A. is B. are C. have D. has

    10. We had a picnic lunch at the Zoo ………….

    A. next week B. last week C. now D. tomrrow

    11.Helen is always afraid________dogs.

    A. off B. with C. of D. by 

    12. I bought a lot of ________for my friends, in America.

    A. presents B. gifts C. souvenirs D. All are correct

    Xin ctlhn ạ!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )