Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. 11. My house is not far from my

Question

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.
11. My house is not far from my school, so I usually go ________.
A. on foot B. by foot C. by car D. by boat
12. ________ cars emit low emissions and make the environment safer.
A. High speed B. Eco-friendly C. Automated D. Supersonic
13. At 3 o’clock tomorrow afternoon, he ________ the Meeting on Climate change.
A. attended B. will attend C. will be attending D. will be attended
14. My borther used to ________ a lot when he was young.
A. swim B. swimming C. swam D. swims
15. I got really ________ when I saw the main character being killed.
A. frightening B. frightened C. boring D. amusing
16. My friend didn’t have his mobile, so I lent him ________.
A. his B. their C. mine D. her
17. ________ we lost the game, we were happy that we played well.
A. If B. Nevertheless C. Because D. Although
18. It’s really difficult to ________ a bicycle up the hill.
A. fly B. drive C. pedal D. sail
19. Natural gas is limited and it is harmful ________ the environment.
A. to B. in C. with D. for
20. The film was so ________ that the two girls next to me couldn’t stop crying.
A. moving B. thrilling C. exciting D. fascinating
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.
21. – Shall we go to the cinema tonight? – _________________.
A. That’s a good idea B. Yes, we shall
C. That a question D. You are welcome
22. – What a beautiful monowheel! – ____________________.
A. I’m glad to tell you so B. I bought it in America
C. You’re welcome D. I don’t mind if you say so

in progress 0
Arya 2 tuần 2021-07-12T10:22:16+00:00 2 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-12T10:23:51+00:00

    11. A

    12. B

    13. C

    14. A

    15. B

    16. C

    17. D

    18. C

    19. A

    20. A

    21. A

    22. B

    0
    2021-07-12T10:24:04+00:00

    `11` A

    `->` go on foot : đi bộ

    `12` B

    `13`  C

    `->` at 3 o’clock tomorow – thì tương lai tiếp diễn

    `14` A

    `->` used to+ V ( bare ): đã từng

    `15`  B

    `->` Tính từ chỉ cảm xúc của người- ed ( frightened : sợ hãi) 

    `16`  C

    `->` mine : của tôi

    `17`  D

    `->` Although: mặc dù

    `18`  C

    `->` pedal : đạp xe

    `19` A

    `->` harmful to : có hại đến

    `20` A

    `->` moving : cảm động

    `21` A

    `->` That is a good idea : đó là @ ý tưởng hay

    `22` A

    @ Nấm lùn ????

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )