Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of

Question

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part
differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
Question 1: A. washed B. formed C. turned D. boiled
Question 2: A. house B. mouth C. could D. found
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the
other three in the position of primary stress in each of the following questions.
Question 3: A. inform B. explore C. prevent D. cancel
Question 4: A. attitude B. manager C. invention D. company
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the
following questions.
Question 5: My parents hope to travel around ______ world next summer.
A. a B. an C. the D. Ø (no article)
Question 6: If you watch this film, you ______ about the cultures of Southeast Asian countries.
A. learned B. were learning C. will learn D. would learn
Question 7: Paul noticed a job advertisement while he ______ along the street.
A. was walking B. would walk C. walked D. had walked
Question 8: Solar energy is not widely used ______ it is friendly to the environment.
A. since B. although C. in spite of D. because of
Question 9: The sign warns people ______ the dangers of swimming in this river.
A. about B. from C. with D. to
Question 10: ______, they were surprised to find their favourite band playing there.
A. On arrival at the party B. To have attended the party
C. They had arrived at the party D. Just attended the party
Question 11: Once ______ in large quantities, these products will be more affordably priced.
A. are produced B. having produced C. produced D. producing
Question 12: Jane would never forget ______ first prize in such a prestigious competition.
A. to be awarded B. being awarded C. to have awarded D. having awarded
Question 13: You should turn off the lights before going out to save ______.
A. electricity B. electrify C. electric D. electrically
Question 14: ______ school fees may discourage many students from attending university.
A. Gaining B. Receiving C. Improving D. Raising
Question 15: Drinking too much alcohol is said to ______ harm to our health.
A. make B. do C. lead D. take
Question 16: At the end of the training course, each participant was presented with a ______ of
completion.
A. degree B. certificate C. diploma D. qualification
Question 17: The ______ high levels of pollution in the coastal areas are a matter of great
concern to the government.
A. redundantly B. intensively C. marginally D. excessively
Question 18: Event organisers should plan everything carefully so as to leave nothing to ______.
A. possibility B. mistake C. opportunity D. chance

in progress 0
Allison 2 ngày 2021-12-07T13:46:51+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-07T13:48:28+00:00

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part
    differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
    Question 1: A. washed B. formed C. turned D. boiled
    Question 2: A. house B. mouth C. could D. found
    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the
    other three in the position of primary stress in each of the following questions.
    Question 3: A. inform B. explore C. prevent D. cancel
    Question 4: A. attitude B. manager C. invention D. company
    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the
    following questions.
    Question 5: My parents hope to travel around ______ world next summer.
    A. a B. an C. the D. Ø (no article)
    Question 6: If you watch this film, you ______ about the cultures of Southeast Asian countries.
    A. learned B. were learning C. will learn D. would learn
    Question 7: Paul noticed a job advertisement while he ______ along the street.
    A. was walking B. would walk C. walked D. had walked
    Question 8: Solar energy is not widely used ______ it is friendly to the environment.
    A. since B. although C. in spite of D. because of
    Question 9: The sign warns people ______ the dangers of swimming in this river.
    A. about B. from C. with D. to
    Question 10: ______, they were surprised to find their favourite band playing there.
    A. On arrival at the party B. To have attended the party
    C. They had arrived at the party D. Just attended the party
    Question 11: Once ______ in large quantities, these products will be more affordably priced.
    A. are produced B. having produced C. produced D. producing
    Question 12: Jane would never forget ______ first prize in such a prestigious competition.
    A. to be awarded B. being awarded C. to have awarded D. having awarded
    Question 13: You should turn off the lights before going out to save ______.
    A. electricity B. electrify C. electric D. electrically
    Question 14: ______ school fees may discourage many students from attending university.
    A. Gaining B. Receiving C. Improving D. Raising
    Question 15: Drinking too much alcohol is said to ______ harm to our health.
    A. make B. do C. lead D. take
    Question 16: At the end of the training course, each participant was presented with a ______ of
    completion.
    A. degree B. certificate C. diploma D. qualification
    Question 17: The ______ high levels of pollution in the coastal areas are a matter of great
    concern to the government.
    A. redundantly B. intensively C. marginally D. excessively
    Question 18: Event organisers should plan everything carefully so as to leave nothing to ______.
    A. possibility B. mistake C. opportunity D. chance

    0
    2021-12-07T13:48:29+00:00

    1. C

    2. C

    3. A

    4. C

    5. C

    6. C

    7. A

    8. C

    9. A

    10. B

    11. B

    12. C

    13. A

    14. D

    15. D

    16. A

    17. A

    18. D

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )