Put the following verbs into the correct tenses. 1. My brother likes (jump) …………………on the trampoline. 2. Dax and Woof (watch) ………………… cartoon on TV ev

Question

Put the following verbs into the correct tenses.
1. My brother likes (jump) …………………on the trampoline.
2. Dax and Woof (watch) ………………… cartoon on TV every day.
3. I (be) ………………… free tomorrow.
4. My sister hates (get up) ………………… early on Sunday.
5. Mrs. White enjoys (collect) ………………… stamps of Uncle Ho.
6. Her hobbies (be) ………………… cycling and doing shopping.
7. He sometimes (meet) ………………… his friends for coffee.
8. She (leave) ………………… her house for Ho Chi Minh city next Friday.
9. They like (read) ………………… magazines and (dance) …………………
10. What time ………………… she (play) ………………… volleyball in the evening?
11. She doesn‟t like (live) ………………… in the city. She (move) …………………to the
countryside next year.
12. Mr. John (hate) ………………… doing morning exercise.
VII Choose the best answer A, B, C or D.
1. Jim thinks arranging flowers is more boring than ………………… stamps.
A. buying B. collecting C. swimming D. writing
2. What does your mother often do ………………… her free time?
A. for B. at C. in D. on
3. She hates doing the gardening because she thinks it is …………………
A. tired B. tiredness C. tiring D. tiredly
4. Mum, I lost my shoes yesterday. – Don‟t worry. I ………… you the new ones tomorrow.
A. will buy B. buy C. buys D. buying
5. I see a ………………… doing the gardening over there.
A. collector B. reporter C. gardener D. teacher
6. She puts all the stamps in an …………………
A. apple B. umbrella C. egg D. album
7. Anna‟s apartment is ………………… the fifth floor.
A. on B. at C. of D. by
8. Playing sports always gives you ………………… and makes you …………………
A. pleasant/ healthy B. pleasure/ health
C. pleasure/ healthy D. pleased/ healthy
9. I‟m sure you ………………… a chance to climb mountains next weekend.
A. have B. will have C. having D. had
10. “Have you made plans for the summer?”– “Yes, we ………………… to Spain.”
A. go B. going C. went D. will go
11. Jogging is a/ an ………………… hobby.
A. expensive B. cheap C. difficult D. unusual
12. “John is a better player than Martin, isn‟t he?” – “Oh yes. He ………………… the match
tomorrow, I expect.”
A. is winning B. win C. wins D. will win

in progress 0
Madelyn 2 tháng 2021-10-14T07:56:24+00:00 2 Answers 55 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-14T07:57:32+00:00

    1. jumping

    2. watch

    3. will be

    4. getting up

    5. collecting

    6. are

    7. meets

    8. is going to leave

    9. reading/dancing

    10. does/playing

    11. living/is going to move

    12. hates

    VII.

    1. B

    2. C

    3. C

    4. A 

    5. C

    6. D

    7. A

    8. C

    9. B

    10. D

    11. D

    12. D

    0
    2021-10-14T07:58:19+00:00

    Put the following verbs into the correct tenses.

    1. My brother likes (jump) …jumping………………on the trampoline.

    2. Dax and Woof (watch) ………watch………… cartoon on TV every day.

    3. I (be) ……will be…………… free tomorrow.

    4. My sister hates (get up) ……getting up…………… early on Sunday.

    5. Mrs. White enjoys (collect) ……collecting…………… stamps of Uncle Ho.

    6. Her hobbies (be) ……are…………… cycling and doing shopping.

    7. He sometimes (meet) ……meets…………… his friends for coffee.

    8. She (leave) ……will leave …………… her house for Ho Chi Minh city next Friday.

    9. They like (read) ………reading………… magazines and (dance) ………dancing…………

    10. What time ……does…………… she (play) ………play………… volleyball in the evening?

    11. She doesn’t like (live) …living……………… in the city. She (move) ………will move…………to the countryside next year.

    12. Mr. John (hate) ………hates………… doing morning exercise.

    VII Choose the best answer A, B, C or D.

    1. Jim thinks arranging flowers is more boring than ………collecting………… stamps.

    A. buying B. collecting C. swimming D. writing

    2. What does your mother often do ………in………… her free time?

    A. for B. at C. in D. on

    3. She hates doing the gardening because she thinks it is ……tiring……………

    A. tired B. tiredness C. tiring D. tiredly

    4. Mum, I lost my shoes yesterday. – Don’t worry. I …will buy……… you the new ones tomorrow.

    A. will buy B. buy C. buys D. buying

    5. I see a ………gardener………… doing the gardening over there.

    A. collector B. reporter C. gardener D. teacher

    6. She puts all the stamps in an ……album……………

    A. apple B. umbrella C. egg D. album

    7. Anna’s apartment is ………on………… the fifth floor.

    A. on B. at C. of D. by

    8. Playing sports always gives you ………pleasure………… and makes you ……healthy……………

    A. pleasant/ healthy B. pleasure/ health C. pleasure/ healthy D. pleased/ healthy

    9. I’m sure you ………will have………… a chance to climb mountains next weekend.

    A. have B. will have C. having D. had

    10. “Have you made plans for the summer?”– “Yes, we …will go…………… to Spain.”

    A. go B. going C. went D. will go

    11. Jogging is a/ an ……cheap…………… hobby.

    A. expensive B. cheap C. difficult D. unusual

    12. “John is a better player than Martin, isn’t he?” – “Oh yes. He ……will win …………… the match tomorrow, I expect.”

    A. is winning B. win C. wins D. will win

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )