Question 1: Choose the best option( A, B, C or D) to complete the sentences: 1. My mum …………..the bus to work every morning. A. takes B. goes C. do

Question

Question 1: Choose the best option( A, B, C or D) to complete the sentences:
1. My mum …………..the bus to work every morning.
A. takes B. goes C. does D. runs
2. Before the new system of traffic control, there……….be more accidents.
A. use to B. used to C. is used to D. was used to
3. Traffic accidents can be prevented if people……….the rules.
A. remember B. obey C. go after D. take care of
4. In spite of having a happy……….., the film begins with a terrible disaster.
A. ending B. acting C. opening D. setting
5. On each Thanksgiving, families and friends…………….to have a feast.
A. met B. arrive C. appear D. gather
6. The end of the film was so……
A. moved B. moving C. move D. movable
7. Everybody attends the festival just……………fun.
A. with B. for C. in D. of
Question 2: Choose the best option( A, B, C or D) to complete the text below
Tet or Lunar New Year holiday is the most important ………….(9) for Vietnamese people. Tet is a festival which …………(10) in late January or early February. Before Tet, people usually clean and …………..(11) their homes. They go to market to ……….(12) candy, jams or dried water melon seeds. They also get new clothes which are traditional at Tet. They often buy peach blossoms and marigolds which are ……….(13) flowers at Tet holiday. Tet is a time ……..(14) family members gather and have some special meals………… (15) special food such as sticky rice cakes. People often …………..(16) relatives and close friends on the second day of the holiday.
9. A. festival B. celebration C. occasion D. A& B are correct
10. A. happen B. take place C. occurs D. All are correct
11. A. decorating B. decorate C. to decorate D. decorated
12. A. make B. take C. buy D. sell
13. A. tradition B. traditional C. traditionally D. traditions
14. A. with B. in C. to D. for
15. A. for B. with C. to D. of
16. A. visit B. love C. hate D. leave

in progress 0
Iris 4 tháng 2021-08-14T20:18:50+00:00 1 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-14T20:20:47+00:00

    Đây là câu trả lời của mik:)

    1.A

    2.B

    3.B

    4.A

    5.D

    6.B

    7.B

    9.D

    10.C

    11.B

    12.C

    13.B

    14.D

    15.D

    16.A

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )