Viết 1 đoạn văn miêu tả một thành viên trong gia đình (150 từ) mn giúp e với ạ

Question

Viết 1 đoạn văn miêu tả một thành viên trong gia đình (150 từ) mn giúp e với ạ

in progress 0
Kaylee 1 năm 2021-07-21T22:19:29+00:00 2 Answers 2 views 0

Answers ( )

  0
  2021-07-21T22:21:00+00:00

  In the family, I love my mother the most. My mother is 31 years old this year, she has a well-proportioned body, neither thin nor fat. She has a long, smooth, shiny black hair, her skin is as white as hers. In the snow, her eyes are as bright as the stars in the sky. Curved eyelashes make her face more beautiful. Every time she smiles, her teeth are like corn. I love her very much.

  Dịch

  Trong gia đình, em yêu quý nhất là mẹ em.Mẹ em năm nay 31 tuổi,mẹ có thân hình cân đối,không gầy cũng không béo.Mẹ có 1 mái tóc dài,mượt,đen óng ả,làn da mẹ trắng như tuyết,đôi mắt mẹ sáng như các vì sao trên bầu trời.Hàng mi cong vút làm cho khuôn mặt mẹ đẹp hơn.Mỗi khi mẹ cười lại để lộ hàm răng đều như trái bắp.Em rất yêu quý mẹ em.

  0
  2021-07-21T22:21:18+00:00

     Everybody has a family. And so do I. And the person who I love most in my family is my mother. My mother’s name is Helen. She is `33` years old. She is a beautiful lady. She has long, wavy, black hair. She owns a beautiful, blue pair of eyes. Her face always has a lovely smile that always makes people feel better when they are sad. She is tall and thin. My mother’s skin is pale white because she works every day and doesn’t rest. She is the one who always takes care of us kids when we are sick. She never screams or yelled at us. She always helps us with our homework. Although she is always busy with her customers and returns home late, she always spends time with our family. She always cooks us dinner. She never gives us too much work to do. She is the best mother to me. I will always love her!

  Dịch: Mỗi người đều có một gia đình. Và tôi cũng vậy Và người tôi yêu nhất trong gia đình là mẹ tôi. Mẹ tôi tên là Helen. Cô ấy `33` tuổi. Cô ấy là một phụ nữ xinh đẹp. Cô có mái tóc đen dài, gợn sóng. Cô ấy sở hữu một đôi mắt xanh, đẹp. Gương mặt cô luôn nở một nụ cười đáng yêu luôn khiến người ta cảm thấy dễ chịu hơn mỗi khi buồn. Cô ấy cao và gầy. Da mẹ tôi trắng nhợt vì ngày nào cũng làm việc, không nghỉ ngơi. Mẹ là người luôn chăm sóc chúng tôi khi chúng tôi ốm đau. Cô ấy không bao giờ la hét hay quát mắng chúng tôi. Cô ấy luôn giúp chúng tôi làm bài tập về nhà. Mặc dù luôn bận rộn với khách hàng và về muộn nhưng cô ấy luôn dành thời gian cho gia đình chúng tôi. Cô ấy luôn nấu bữa tối cho chúng tôi. Cô ấy không bao giờ giao cho chúng tôi quá nhiều việc phải làm. Bà là người mẹ tốt nhất đối với tôi. Tôi sẽ luôn yêu cô ấy!

  `Envimiist`

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )