Viết về sở thích của một người bạn thân (từ 70 – 100 từ) = tiếng anh nhé, cần đúng và chính xác. Mình cần gấp!!!!!!!!!!

Question

Viết về sở thích của một người bạn thân (từ 70 – 100 từ) = tiếng anh nhé, cần đúng và chính xác. Mình cần gấp!!!!!!!!!!

in progress 0
Adeline 7 ngày 2021-12-04T00:14:01+00:00 2 Answers 1 views 0

Answers ( )

  0
  2021-12-04T00:15:37+00:00

  My best friend is Thy, we are a very close couple and have been playing together since school until now for more than 8 years. Thy’s family is very well off, her mother works as a banker, and her father owns a real estate company. She also has an older sister named Tuyet, and Thy and I often study in group with her every evening.

  Talking about Thy’s hobbies, it seems quite a lot because Thy is active and likes outdoor activities, so Thy’s hobbies are playing badminton, tennis, playing volleyball …, sometimes She also likes reading, listening to music, sewing, texting, going to museums, etc. 

  But one of her favorite activities is gardening, and when I have time, Thy often goes to Thy’s garden to take care of vegetables, water spinach, spinach … with flowers. roses from fresh, and tuberose flowers are fragrant, and so forth. She said that your future dream is to be an environmentalist, and to make it green, clean, and beautiful. As for me, gardening is a great job for he

  Dịch bài:

  Người bạn thân nhất của tôi tên là Thy, chúng tôi là một đôi bạn rất thân thiết và đã chơi với nhau từ khi mới ngồi lên ghế nhà trường đến bây giờ đã hơn 8 năm. Gia đình của Thy rất khá giả, mẹ bạn ấy thì làm nhân viên ngân hàng, còn bố bạn ấy làm chủ công ty bất động sản. Bạn ấy cũng có một người chị tên là Tuyết, tôi và Thy thường học nhóm với chị mỗi buổi tối hằng tuần.

  Nói về sở thích của Thy thì có vẻ khá là nhiều bởi vì Thy là người năng động và thích các hoạt động ngoài trời, cho nên sở thích của Thy là chơi cầu lông, quần vợt, chơi bóng chuyền…, thỉnh thoảng bạn ấy còn thích đọc sách, nghe nhạc, may vá, nhắn tin, đi coi viện bảo tàng vv…

  Nhưng trong số đó hoạt động mà bạn ấy yêu thích nhất đó là làm vườn, tôi và Thy khi có thời gian thường hay vào khu vườn của Thy để chăm sóc những cây rau cải, rau muống, rau ngót… với những bông hoa hồng từ tươi thắm, và hoa huệ tây thơm nhẹ vv… Bạn ấy nói rằng ước mơ sau này của bạn là làm người bảo vệ môi trường, và giúp cho môi trường trở nên xanh, sạch, đẹp. Còn đối với tôi thì làm vườn là một công việc rất tuyệt vời cho bạn ấy.

  0
  2021-12-04T00:15:50+00:00

  I have a best friend named Yen. We have been together learning for nine years now. She lives in Ho Chi Minh city. She is a good student. Her father is a driver and her mother is a tailor. She has two sister. She has many hobbies include reading book, listening to music, watching TV but she likes playing badminton best. She has played badminton since she was 8. And  she want to be a badminton player. We always play badminton together. I think playing badminton is one of the most interesting outdoor activity for her.

  #Nezuko334

  *100% tự sáng tác *

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )