Write a short paragraph about your dream hous in the future

Question

Write a short paragraph about your dream hous in the future

in progress 0
Valerie 3 tháng 2021-08-31T02:45:34+00:00 2 Answers 33 views 0

Answers ( )

  0
  2021-08-31T02:46:50+00:00

  I wish I would have a big penthouse in a big city. It will be a modern and comfortable near my working place. My house has two floors with 3 bedrooms, a living room, a kitchen and an entertainment room. All equipment in my house will be high-tech to serve my daily life in the best way. In my bedroom, it will painted a bright color tone to make a room more spacious. I will hang on the wall a few beautiful paintings and photos. There is a dressing room where I display my collection clothes and shoes. An entertainment room will be well-equipped with a smart TV and a modern karaoke system. Especially, on the second floor, there will be a large balcony where my family set up a party and have a barbecue with our lovely friends at the weekends. My future house must be beautiful and I will make it become true.

  Ok nha bạn

  0
  2021-08-31T02:46:55+00:00

  Writing about my dream house                                                                                                     House is a place where we can shelter and it gives us a protection from rain, heat , storm etc. Everyone has their own choice on what type of house they feel comfortable to live, so do I. I enjoy to live in calm and open environment, so house built on small land won’t be my choice. I want a large open space surrounded by compound where I can stroll especially when I feel bored on my job. I want the garden in front of my house which will give me natural environment. One more thing to mention here, I want the house which is far from main city and industrial area since I don’t like the noisy environment. About the size of the house, I prefer the medium size house having 2 or 3 floors. I don’t like very large building because I have small family and I don’t like to rent my home. I prefer to stay in second or ground floor during the summer season because the top floor is excessively heated during the very season whereas I like to stay in second or third floor during the winter as ground floor will be excessively cold during that period. Next thing is about gym room, I would like to have a fitness center within my premise as I am a young boy and I want to be a healthy person.I know to make my dream house will not be easy for me because it needs a lot of money , to get a lot of money the first thing that should I do is I must be successful. I want to make my family, friends, and the other that I love proud to me.

   dịch:

  Nhà là nơi chúng ta có thể trú ẩn và che chở cho chúng ta khỏi mưa, nắng nóng, bão tố, v.v. Mỗi người đều có sự lựa chọn của riêng mình về kiểu nhà mà họ cảm thấy thoải mái khi sống, tôi cũng vậy, tôi thích sống trong không gian yên tĩnh và cởi mở. môi trường, vì vậy ngôi nhà được xây dựng trên mảnh đất nhỏ sẽ không phải là lựa chọn của tôi. Tôi muốn có một không gian rộng mở được bao quanh bởi khu phức hợp, nơi tôi có thể tản bộ, đặc biệt là khi tôi cảm thấy chán nản trong công việc của mình. Tôi muốn khu vườn trước nhà sẽ mang lại cho tôi môi trường tự nhiên. Một điều nữa cần đề cập ở đây, tôi muốn ngôi nhà cách xa thành phố chính và khu công nghiệp vì tôi không thích môi trường ồn ào. Về diện tích nhà, tôi thích nhà cỡ trung bình có 2 hoặc 3 tầng. Tôi không thích tòa nhà quá lớn vì tôi có gia đình nhỏ và tôi không thích thuê nhà của mình. Tôi thích ở tầng hai hoặc tầng trệt vào mùa hè vì tầng trên cùng được sưởi ấm quá mức vào mùa trong khi tôi thích ở tầng hai hoặc tầng ba vào mùa đông vì tầng trệt sẽ quá lạnh trong khoảng thời gian đó. Tiếp theo là về phòng gym, tôi muốn có một trung tâm thể dục trong khuôn viên của mình vì tôi còn là một cậu bé và tôi muốn trở thành một người khỏe mạnh.Tôi biết để làm được ngôi nhà mơ ước của mình sẽ không dễ dàng với tôi vì nó cần rất nhiều tiền, để có được nhiều tiền thì điều đầu tiên tôi phải làm là tôi phải thành công. Tôi muốn làm cho gia đình, bạn bè và những người khác mà tôi yêu quý tự hào về tôi.

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )