1: every day, my mother==-. to work at 8am A: traveling B: travels C: travelled D: is traveling 2: My mother cut –

Question

1: every day, my mother……………………….. to work at 8am
A: traveling B: travels C: travelled D: is traveling
2: My mother cut …………………….. yesterday.
A. ourselves B. herself C. himself D. themselves
3: I feel…………………………… I want to drink a glass of water.
A. hungry B. thirsty C. happy D. worried
4. We often watch football………………… Channel VTV 6.
a. On B. in C. at D. of
5: She …………… two days ago.
A is leaving B. leaved C. is visiting D. left
6: My family……………………… me every month when I was at university.
A. visit B. visited C. is visiting D. visits
7: I ……………………………… English for twenty years.
A. learned B. learn C. have learned D. am learning
8. how ………………………… beer do you need?
A. far B. much C. many D. long
9. …………………….. is your music room? It is very nice and modern
A. what B. where C. how D. when
10. I think we should use public transport to protect the environment.
…………………………………………
A. yes. Thanks a lot C. I can’t agree with you more
B. yes, we do D. what are you staying?
mong mọi người làm giúp em vs ạ !

in progress 0
Isabelle 3 tháng 2021-09-11T15:35:17+00:00 2 Answers 16 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-11T15:36:37+00:00

    1.B

    2.B

    3.B.

    4.A

    5.D

    6.D

    7.C

    8.B

    9.C

    10.B

    0
    2021-09-11T15:37:03+00:00

    1 B

    2 B

    3 B

    4 A

    5 D

    6 B

    7 C

    8 C

    9 A

    10 B

    #Yuji_Itadori_sukuna

    #Chuc_ban_hoc_tot

    #No_copy

    ~Boo~

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )