1 Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the follo

Question

1
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
reply
B.
prefer
C.
remote
D.
costume
2
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

A.
they
B.
those
C.
than
D.
Thanksgiving
3
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
friendly
B.
extra
C.
along
D.
lonely
4
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
disease
B.
pollute
C.
hunger
D.
effect
5
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
hilarious
B.
serious
C.
seasonal
D.
violent
6
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

A.
plane
B.
pavement
C.
traffic
D.
station
7
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
A.
mail
B.
captain
C.
railway
D.
sail
8
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
motorbike
B.
advantage
C.
atmosphere
D.
generate
9
Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate a meaningful sentence from the words and phrases given
We/ looking/ types/ vehicles/ help/ avoid/ traffic jams.

A.
We will be looking for types of vehicles that help us to avoid traffic jams.
B.
We are looking for types vehicles that help us to avoid traffic jams.
C.
We looking for types of vehicles that help us to avoid traffic jams.
D.
We are looking for types of vehicles that help us avoid traffic jams.
10
Choose the sentence which has the same meaning with the given one.
They can’t work. They are too tired.
A.
When they are too tired, they can work.
B.
Because they can’t work, they’re too tired.
C.
They are tired but they think they can work
D.
They are so tired that they cannot work.

in progress 0
Bella 2 tháng 2021-09-28T15:18:32+00:00 2 Answers 239 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-28T15:19:35+00:00

    1 D

    2 D

    3 C

    4 C

    5 A

    6 C

    7 A

    8 B

    9 D

    10  D

    cho mình xin ctlhn nhé

     

    0
    2021-09-28T15:19:43+00:00

    @gaukind2008

    1. D

    2. D

    3. C

    4. C

    5. A

    6. C

    7. A

    8. B

    9. D

    10. D

    #Team FA

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )