1 Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of th

Question

1
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
A.
captain
B.
railway
C.
mail
D.
sail
2
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
party
B.
culture
C.
lucky
D.
enjoy
3
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
atmosphere
B.
generate
C.
motorbike
D.
advantage
4
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
manner
B.
machine
C.
action
D.
tourist
5
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
prefer
B.
reply
C.
costume
D.
remote
6
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

A.
pavement
B.
station
C.
traffic
D.
plane
7
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
serious
B.
local
C.
special
D.
diverse
8
Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions.

A.
seasonal
B.
violent
C.
hilarious
D.
serious
9
Read the following passage, then choose the correct answer to questions:
Yesterday, on the way home from school, I saw an accident. A boy was run over by a taxi when he was riding his bicycle. The boy”s leg was broken and it was bleeding badly. Someone there tried to stop the bleeding. They put pressure on it and held it tight. A man used his mobile phone to call the emergency service. Some minutes later, an ambulance arrived and sent the boy to the hospital. Two policemen came to the scene immediately. Some people told the police that the taxi driver was driving at a very high speed when the accident happened. Some others began talking about the traffic accidents these days and blamed the increasing number of accidents on the roads for careless driving and drunk drivers.
What part of his body was hurt? – His _________.

A.
head
B.
leg
C.
arm
D.
shoulder
10
Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate a meaningful sentence from the words and phrases given
people / love / festivals / because / advantages / they / bring about.
A.
People love festivals because the advantages they bring about.
B.
People love festivals because of there are advantages they bring about.
C.
People love festivals because of the advantages they bring about.
D.
People love festivals because with the advantages they bring about.
11
Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.
There are some (A) other activities such (B) buffalo races (C) and traditional games (D).

A.
such
B.
some
C.
races
D.
games
12
Choose the sentence which has the same meaning with the given one.
Despite the fact that it was snowing, I didn’t feel cold.
A.
Although I didn’t feel cold, it was snowing
B.
In spite of feeling warm, it was snowing.
C.
In spite of the snow, I felt quite cold.
D.
Although it was snowing, I didn’t feel cold.

in progress 0
Mary 3 tháng 2021-09-28T14:42:09+00:00 2 Answers 6 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-28T14:43:13+00:00

    1

    1A

    2B

    3C

    4D

    5C

    6D

    7B

    8C

    9C

    10C

    11A

    12B

    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
     A.
    captain
     B.
    railway
     C.
    mail
     D.
    sail
    2
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
     
                                        
     A.
    party
     B.
    culture
     C.
    lucky
     D.
    enjoy
    3
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
                                                                           
     A.
    atmosphere
     B.
    generate
     C.
    motorbike
     D.
    advantage
    4
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
                                                                                                             
     A.
    manner
     B.
    machine
     C.
    action
     D.
    tourist
    5
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
                                                                                                              
     A.
    prefer
     B.
    reply
     C.
    costume
     D.
    remote
    6
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
     
     
     A.
    pavement
     B.
    station
     C.
    traffic
     D.
    plane
    7
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
                                                                                                                                                 
     A.
    serious
     B.
    local
     C.
    special
     D.
    diverse
    8
    Mark letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose main stress is placed differently from the other three in each of the following questions. 
                                                                           
     A.
    seasonal
     B.
    violent
     C.
    hilarious
     D.
    serious
    9
    Read the following passage, then choose the correct answer to questions:
    Yesterday, on the way home from school, I saw an accident. A boy was run over by a taxi when he was riding his bicycle. The boy”s leg was broken and it was bleeding badly. Someone there tried to stop the bleeding. They put pressure on it and held it tight. A man used his mobile phone to call the emergency service. Some minutes later, an ambulance arrived and sent the boy to the hospital. Two policemen came to the scene immediately. Some people told the police that the taxi driver was driving at a very high speed when the accident happened. Some others began talking about the traffic accidents these days and blamed the increasing number of accidents on the roads for careless driving and drunk drivers.
    What part of his body was hurt? – His _________.
     
     A.
    head
     B.
    leg
     C.
    arm
     D.
    shoulder
    10
    Mark the letter A, B, C, D on your answer sheet to indicate a meaningful sentence from the words and phrases given
    people / love / festivals / because / advantages / they / bring about.
     A.
    People love festivals because the advantages they bring about.
     B.
    People love festivals because of there are advantages they bring about.
     C.
    People love festivals because of the advantages they bring about.
     D.
    People love festivals because with the advantages they bring about.
    11
    Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions. 
    There are some (A) other activities such (B) buffalo races (C) and traditional games (D). 
     
     A.
    such 
     B.
    some
     C.
    races
     D.
    games
    12
    Choose the sentence which has the same meaning with the given one.
    Despite the fact that it was snowing, I didn’t feel cold. 
     A.
    Although I didn’t feel cold, it was snowing
     B.
    In spite of feeling warm, it was snowing.
     C.
    In spite of the snow, I felt quite cold.
     D.
    Although it was snowing, I didn’t feel cold.

    0
    2021-09-28T14:43:35+00:00

    1A

    2B

    3C

    4D

    5C

    6D

    7B

    8C

    9C

    10C

    11A

    12B

    cho mik xin ctrl hay nhất cho club đi ạ

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )