11. Much progress ____ been made in recent years. A. have B. has C. having D. to have 12. Collecting old coins and paper notes ____ one of my

Question

11. Much progress ____ been made in recent years.
A. have B. has C. having D. to have
12. Collecting old coins and paper notes ____ one of my hobbies.
A. being B. were C. are D. is
13. The number of pupils getting poor marks since the beginning of the semester ____ appalling.
A. to be B. have been C. are D. is
14. Five thousand pounds ____ stolen in the robbery last night.
A. being B. were C. are D. was
15. Mr. Thomson with his wife and his three children ____ abroad.
A. to be B. have been C. are D. is
16. One of the girls who ____ working in this department ____ my niece.
A. is/being B. are/is C. is/are D. was/were
17. The English ____ to drink tea.
A. likes B. to like C. like D. has liked
18. Everybody ____ trying to do their best at present.
A. to be B. have been C. are D. is
19. Jim as well as I ____ always busy doing English homework.
A. am B. has been C. are D. is
20. Neither Daisy nor I ____ glad to do that.
A. am B. has been C. are D. is
21. That you take a computer course ____ very necessary.
A. am B. have been C. are D. is

in progress 0
Lydia 2 tháng 2021-07-23T04:28:18+00:00 2 Answers 90 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-23T04:29:42+00:00

    11. B

    12. D

    13. D

    14. D

    15. C

    16. B

    17. C

    18. D

    19. D

    20. A

    21. D

    0
    2021-07-23T04:29:47+00:00

    `11.A`

    `12.D`

    `13.C`

    `14.D`

    `15.A`

    `16.B`

    `17.D`

    `18.C`

    `19.A`

    `20.D`

    `21.B`

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )