1853. I don‟t _______ to change my job because I like it. A. risk B. intend C. persist D. insist 1854. You thought I did wrong but the result _______

Question

1853. I don‟t _______ to change my job because I like it.
A. risk B. intend C. persist D. insist
1854. You thought I did wrong but the result _______ my action.
A. agreed B. approved C. proved D. justified
1855. Thomas has a garden which is _______ mine.
A. double as large B. semi-larger than
C. twice as large as D. as two-time as large
1856. _ “What do you think of the film we‟ve watched?” _ “____________”
A. It‟s a breeze! B. No kidding!
C. I‟ve seen better. D. None of your business!
1857. In 1870, _______, John D. Rockefeller and others created the Standard Oil Company.
A. that oil prices fluctuated B. despite fluctuating oil prices
C. but the oil prices fluctuated D. oil prices were fluctuating
1858. ______ to school by bus.
A. Many a student goes B. Many the students go
C. Many of students go D. Much student goes
1859. Careless driving also accounts ______ the increasing number of traffic accidents.
A. on B. into C. for D. with
1860. ______ is not clear to researchers.
A. Why dinosaurs having become extinct B. Why dinosaurs became extinct
C. Did dinosaurs become extinct D. Dinosaurs became extinct
1861. The new manager is ______ easy-going. He is always very serious about the work.
A. by no means B. by means of C. by all means D. in the mean time
1862. We enjoy the hams and coffee at this _______ restaurant.
A. family-owning B. family-owned C. owning-family D. owned-family
1863. I‟d rather ___ to the party with my parents because there was nothing interesting there.
A. haven‟t been invited B. hadn‟t been invited
C. not be invited D. not have been invited
1864. When the university suggested _______, the student union protested vigorously.
A. tuition be raised B. to raise tuition
C. on raising tuition D. that tuition should raise
1865. ______ one after another, parallel computers perform groups of operations at the same
time.
A. Conventional computers, by handling tasks
B. Since tasks being handled by conventional computers
C. Whereas conventional computers handle tasks
D. While tasks handled by conventional computers
1866. She ______ him of having lied to her.
A. threatened B. blamed C. criticized D. accused

in progress 0
Jasmine 2 tháng 2021-07-19T09:13:05+00:00 2 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-19T09:14:07+00:00

    1-B       2-B.     3-C.      4-A

    5-B.      6-C.     7-C.      8-D

    9-A.      10-B.   11-B.    12-D

    13-D.    14-D

    0
    2021-07-19T09:14:28+00:00

    1853 B

    1854 B

    1855 C

    1856 A

    1857 B

    1858 C

    1859 C

    1860 D

    1861 A

    1862 B

    1863 B

    1864 D

    1865 D

    1866 D

    Mình sai thì thông cảm nha !!!!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )