Bài 1: Bài tập về các thì 1. I (learn) English for seven years now. 2. But last year I (not/ work) hard enough for english, that’s why my marks (not/

Question

Bài 1: Bài tập về các thì
1. I (learn) English for seven years now.
2. But last year I (not/ work) hard enough for english, that’s why my marks (not/ be) really that good then.
3. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term.
4. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course to London.
5. It (be) great and I (think) I (learn) a lot.
6. Before I (go) to London, I (not/ enjoy) learning English.
7. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world.
8. There I (notice) how important it (be) to speak foreign languages nowadays.
9. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course.
10. At the moment I (revise) English grammar.
Bài 2: Chọn đáp án đúng nhất
1. When I last saw him, he _____ in London.
A. has lived B. is living C. was living D. has been living
2. We _______ Dorothy since last Saturday.
A. don’t see B. haven’t seen C. didn’t see D. hadn’t seen
3. The train ______ half an hour ago.
A. has been leaving B. left C. has left D. had left
4. Jack ______ the door.
A. has just painted B. paint C. will have painted D. painting
5. My sister ________ for you since yesterday.
A. is looking B. was looking C. has been looking D. looked
6. I ______ Texas State University now.
A. am attending B. attend
C. was attending D. attended
7. He has been selling motorbikes ________.
A. ten years ago B. since ten years
C. for ten years ago D. for ten years
8. Christopher Columbus _______ American more than 500 years ago.
A. discovered B. has discovered
C. had discovered D. had been discovering
9. He fell down when he ______ towards the church.
A. run B. runs C. was running D. had run
10. We _______ there when our father died.
A. still lived B. lived still C. was still lived D. was still living

in progress 0
Jasmine 1 tháng 2021-08-31T08:09:13+00:00 2 Answers 14 views 0

Answers ( )

    0
    2021-08-31T08:10:27+00:00

    Bài 1: Bài tập về các thì

    1. have been learning

    2. was not working/ were not

    3. want to pass/ am going to study

    4. sent

    5. was/ think/ have learned

    6. went/ had not enjoyed

    7. was doing/ met

    8. noticed

    9. have/ had

    10. am revising

    Bài 2: Chọn đáp án đúng

    1. C 2. B 3. B 4. A 5. C 6. A 7. D 8. A 9. C 10. A

    0
    2021-08-31T08:11:05+00:00

    Bài 1: Bài tập về các thì

    1. have been learning

    2. was not working/ were not

    3. want to pass/ am going to study

    4. sent

    5. was/ think/ have learned

    6. went/ had not enjoyed

    7. was doing/ met

    8. noticed

    9. have/ had

    10. am revising

    Bài 2: Chọn đáp án đúng

    1. C

    2. B

    3. B

    4. A

    5. C

    6. A

    7. D

    8. A

    9. C

    10. A

    #Chúc bạn học tốt nha!!!

    Cho mk xin ctlhn đi bạn!!!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )