Choose the correct answer A,B,C,D in each line. 1. Nam is very –.He takes part in many school activities. A. sociable B.society C.

Question

Choose the correct answer A,B,C,D in each line.
1. Nam is very ………He takes part in many school activities.
A. sociable B.society C.social D.reserved
2. My younger sister has found a …….kit in the storage.
A. CD B.origami C.craft D.book
3. Most students are interested in………sports.
A.to play B.playing C.play D.plays
4. You use ”……..” to giving your opinion.
A.according to B.as I have noted C.in my opinion D.in short
5. Remember that it’s easy to…….online.
A.lie B.lying C.true D.dishonest
6. Peter enjoys ……….origami with his friends at recess.
A.making B.make C.to make D.makes
7. Some parents are thinking of banning children from……. the computer.
A. to using B.to use C.use D.using
8. The……… is the head of school or college.
A. principal B.president C.prince D.princess
9. We use phrase ”……..” to summary our opinion.
A.in my opinion B.for these reasons C.in addition D.firstly
10. Lan is hooked………K-pop
A.at B.on C.in D.to
11. He regrets……… school early.It is biggest mistake in his life.
A. left B.leaving C.to leave D.leave
12. Mark gets the first ………..in IOE contest
A. present B.prize C .price D.president
13.When you do………such as football, you develop team spirit.
A. outdoor activities B. team sports C.indoor activities D.individual
14. Nick does leisure activities in his free time which makes he feels………..
A.clever B.stress C.boring D.relaxing

in progress 0
Kylie 1 năm 2021-11-26T11:15:00+00:00 2 Answers 5 views 0

Answers ( )

    0
    2021-11-26T11:16:27+00:00

    1. A
    2. C
    3. B
    4. C
    5. A 
    6. A
    7. D
    8. A
    9. C
    10. B
    11. B
    12. B
    13. B
    14. D

    0
    2021-11-26T11:16:46+00:00

    1. A
    2. C
    3. B
    4. C
    5. A
    6. A
    7. D
    8. A
    9. B
    10. B
    11. B
    12. B
    13. A.
    14. D

                                    # CHÚC HỌC TỐT # 

                                    ~ XIN HAY NHẤT ~

                                     # NO COPY #

                                      @ngocbao2k8

                           

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )