Exercise 1 : Choose the best answer a, b, c or d? 21. =-.. do you want? ~ A box of chocolates. a. What b. Which c. Who d. How 22–

Question

Exercise 1 : Choose the best answer a, b, c or d?
21. ……………… do you want? ~ A box of chocolates.
a. What b. Which c. Who d. How
22…………… is this building? ~ It’s about two hundred years old.
a. How long b. How far c. How old d. How
23. ……… money do you earn? ~About £250 a week.
a. How much b. What c. How many d. Which
24. ………………. bag are you carrying? ~ Judy’s.
a. Which b. What c. who’s d. Whose
25…………………. first stepped on the moon? ~Neil Amstrong, wasn’t it?
a. Whose b. Who c. Where d. When
26. …is your new school? ~ It’s very big and friendly.
a. What b. How c. Where d. Which
27. ………………is it to tile post office? ~ About two hundred meters.
a. How far b. How long c. How often d. How much
28. ……………. is your national flag? Red and yellow.
a. What b. Which of color c. What color d. Which
29. …………….do you take a holiday? ~ Once a year.
a. When b. How long c. What time d. How often
30. ……………is Greg like’? ~ He’s tall and thin with brown hair.
a. What b. How c. Who d. Whom
31. …… did the. Second World War end? ~ in 1945.
a. Where b. When c. What time d. How long.
32……….is a half of football? ~ forty-five minutes.
a. What time b. How often c. How lone d. When

in progress 0
Brielle 5 ngày 2021-09-01T03:31:43+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-01T03:32:47+00:00

    PHUC1MP52K9

    21: B

    22;C

    23A

    24:D

    25: B

    26:B

    27: A

    28: C

    29: D

    30:  B

    31: B

    32: C

    XIN HAY NHẤT

     5 SAO

    CẢM ƠN

    OK NHA

    THANK YOU

    CHÚC BẠN HỌC TỐT

    0
    2021-09-01T03:33:11+00:00

    21. A

    22. C

    23. A

    24. D

    25. B

    26. B

    27. A

    28. C

    29. D

    30.  B

    31. B

    32. C how long

    =================@Pipimm~======================

    VOTE 5 SAO VÀ CTLHN NHA:3

    CHÚC BẠN HỌC TỐT:3

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )