Exercise 2: Choose the correct answers. 1. He didn’t need______ out of his room in Moscow. a. go b. to going c. going d. to go 2. I coul

Question

Exercise 2: Choose the correct answers.
1. He didn’t need______ out of his room in Moscow.
a. go b. to going c. going d. to go
2. I could not ______ it even though I had wanted to do so.
a. had bought b. buy c. buying d. have bought
3. I left my pen in this box, but it isn’t there now. Someone______ it.
a. must have taken b. must take c. had to take d. had taken
4. Mary received 100 dollars from her sister. She______ the ring she wanted. It only costs 10 dollars.
a. buys b. had bought c. bought d. might have bought
5. It lost my Honda last week; I hadn’t locked it. You______ it.
a. should lock b. should have locked
c. ought to lock d. could lock
6. In 1900 the world had no deaths from rabies. Scientists______ wonderful vaccine.
a. has discovered b. discovered
c. must have discovered d. should have discovered
7. Mary received 100 dollars from her sister. She______ the computer she wanted. It costs 200 dollars.
a. wouldn’t buy b. hadn’t bought c. couldn’t have bought d. didn’t buy
8. Once Helen failed in her exam. She played too much. She______ too much.
a. shouldn’t have played b. should play
c. shouldn’t play d. wouldn’t have played
9. If I had liked that watch, may be I ______ bought it.
a. will have b. must have c. would have d. shall have
10. Did my sister tell you that I had been to Dalat?
a. might have b. could have c. would have d. must have
11. The women of this tribe______ precious ornaments for slat because they didn’t have any salt.
a. have traded b. traded c. would have traded d. could trade
12. I took my only son to the park but he didn’t like it. You ______ him to the zoo.
a. should take b. had to take c. took d. should have taken
13. We are now wet. You______ the raincoats with you.
a. should bring b. should have brought
c. must bring d. have to bring
14. The yard is wet. It______ last night.
a. must rain b. must have rain
c. must have rained d. had to rain
15. Many birds will______ more than 3,000 miles to reach their winter homes.
a. flying b. fly c. be fly d. flew
Exercise 3: Choose the correct answers.
1. The bird sang____ (its/ it/ it’s) happy tune.
2. Listen to____ (her/ hers/ her’s) careíully.
3. ____(His/ He/ She) uncle is a doctor. He is a nice person.
4.That old man is kind to ____ (our/ us/ we).
5. William and Tracy love ____ (their/ theirs/ they) dogs so much.
6. My car is new but ____(her/ hers/ she) is old.
7. The teacher told___ (us/ our/ we) an interesting story.
8. I want to sit between you and ____(he/ him/ his).
9. She has an apple in ____ (she/ her/ hers) hand.
10. Bob and Ted live near ____(them/ their/ they) school.
11. Hoa’s pencil case ___ (is/ are) blue. ___ (Her/ She) fiends’ pencil cases are violet.
12. ___ (Those student’s school bags/ Those students’ school bags) are very heavy.
13. What is______ (your/ you) father’s job?
_______ (He/ His) is an engineer.
14. How old______ (are/ is)_____ (your/ you) sister?
_______ (She/ Her) is ten years old
15. _______ (The women’s bilces/ The womens’ bikes) are new but_______ (the mens’ bikes/ the men’s bikes) are old.

in progress 0
Madelyn 3 ngày 2021-12-07T02:40:43+00:00 2 Answers 4 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-07T02:41:50+00:00

    1. D

    2. D

    3. A

    4. D

    5. B

    6. C

    7. C

    8. A

    9. C

    10. B

    11. C

    12. D

    13. B

    14. C

    15. B

                   

    1. The bird sang its happy tune.

    2. Listen to her

    3. His uncle is a doctor. He is a nice person

    4. That old man is kind to us.

    5. William and Tracy love their dogs so much.

    6. My car is new, but hers is old.

    7. The teacher told us an interesting story.

    8. I want to sit between you and him 

    9. She has an apple in her hand

    10. Bob and Ted live near their school

    11. Hoa’s pencil case is blue. Her fiends’ pencil cases are violet

    12. Those student’s school bags are very heavy

    13. What is your father’s job ? He is an engineer.

    14. How old are your sister ? – She is ten years old

    15. The women’s bilces are new but the men’s bikes are old.

    0
    2021-12-07T02:41:51+00:00

    Bài2

    1 d

    2 b

    3 a

    4 d

    5 b

    6 c

    7 d

    8 a

    9 c

    10 a

    11 c

    12 d

    13 b

    14 c

    15 b

    Bài 3 

    1its

    2her

    3 His

    4 Us

    5 their

    6 Hers

    7 us

    8 Him

    9 her

    10 their

    11is, Her

    12 Those student’s school bags

    13 your, He

    14 is, your, She

    15 The women’s bilces

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )