I, Multiple – Choice: 1, She gets up at 6 and meditates ____________ an hour before going to work. A. during B. while C. for D. through 2

Question

I, Multiple – Choice:
1, She gets up at 6 and meditates ____________ an hour before going to work.
A. during B. while C. for D. through
2, He ____________ robbed as he was walking out of the bank.
A. had B. did C. got D. were
3, Three years ago, my father ____________ with cancer.
A. was diagnosed B. had diagnosed C. diagnosed D. was being diagnosed
4, She was working on her computer with her baby next to ____________.
A. herself B. her C. her own D. hers
5, Police arrested a man late last night in connection with the murder. Police expect to charge the ____________ later this morning.
A. guilty B. suspect C. condemned D. arrested
6, Marie Curie, one of the best-known ___________ in working with radiation, died in 1934.
A. debutants B. revolutionaries C. pioneers D. rebels
7, No pharmaceutical compounds have proven effective _______________ neurons or helping the body establish new neural pathways.
A. in permanently restoring
B. permanent restoration of
C. at restoring permanence of
D. at permanent restoration in
8, John: “Do you know when Professor Smith’s expected to give us our grades?”
Jessa: “I’m certain she’ll do it ______________.”
A. as soon as she’s able
B. she’s able to do it soon
C. soon she’s able to
D. however she’s soon able to
9, The comparison to others as a ______________ for social class continues and is being driven by a variety of factors, including prolific advertising and easy credit to _______________ consumers.
A. guideline – lobby B. benchmark – endorse C. pattern – hype D. point – entice
10, _______________, the same students who participate in the program in winter should continue to work on the project in spring, to ensure continuity.
A. Ideally B. Promptly C. Afterwards D. Beforehand

in progress 0
Hailey 13 phút 2021-09-13T04:11:06+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-13T04:12:09+00:00

    1 C

    2 A

    3 C

    4 D

    5 C

    6B

    7 C

    8 A

    9 D

    10 C

    xin hay nhất sai thôi nhé hihi

    0
    2021-09-13T04:12:10+00:00

    `1. C`

    `2. A`

    `3. D`

    `4. A`

    `5. C`

    `6. B`

    `7. C`

    `8. C`

    `9. D`

    `10. C`

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )