Keeping our teeth healthy Many people nowadays ________(1) wear false teeth when they are middle-aged. Doctors and dentists now __________(2) that sug

Question

Keeping our teeth healthy
Many people nowadays ________(1) wear false teeth when they are middle-aged. Doctors and dentists now __________(2) that sugar is the chief cause of ___________(3) decay. Long ago doctors __________(4) not like to treat people’s teeth. Babers and blacksmiths looks _________(5) people’steeth and pulled them ________(6) when they decayed. Some people thought toothache was a punishment from the gods.
It is very important to have ________(7) teeth. Good teeth help us to chew our food. They also help us to look nice. How can we keep our teeth healthy? – First, visit our dentist at least twice a year. He can examine our teeth to check that they are good or _________(8) or are growing in the right way. Secondly, brush our teeth with fluoride toothpaste ____________(9) meals and before bedtime. We can also use wooden toothpicks to clean between our teeth after a meal. Thirdly, we should eat food that is good _________(10) our teeth and body: milk, cheese, fish, brown bread, potatoes red rice, raw vegetables and fresh fruit.
1.
A. has to
B. have to
C. having to
D. had to
2.
A. knows
B. knowing
C. know
D. knew
3.
A. tooth
B. teeth
C. gum
D. mouth
4.
A. do
B. are
C. were
D. did
5.
A. for
B. after
C. at
D. into
6.
A. out
B. of
C. off
D. in
7.
A. beautiful
B. useful
C. helpful
D. healthy
8.
A. nice
B. pretty
C. bad
D. badly
9.
A. before
B. after
C. when
D. while
10.
A. for
B. with
C. to
D. of

in progress 0
Savannah 2 tuần 2021-07-12T10:19:15+00:00 2 Answers 3 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-12T10:20:51+00:00

    1B

    2C

    3A

    4D

    5B

    6A

    7D

    8C

    9B

    10A

    0
    2021-07-12T10:20:59+00:00

    1.B

    2. C

    3. A

    4. D

    5. B

    6. A

    7. D

    8. C

    9. B

    10. A

    CHÚC BN HỌC TỐT!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )