làm nhanh nhé 190. We live in Hue but my uncle__________. A. doesn’t B. don’t C. not D. isn’t 191. __________you speak French? – No, I can’t. A. W

Question

làm nhanh nhé
190. We live in Hue but my uncle__________.
A. doesn’t B. don’t C. not D. isn’t
191. __________you speak French? – No, I can’t.
A. Would B. Can C. Do D. Are
192. __________do you do when it’s hot? – I go swimming.
A. Who B. What C. When D. Where
193. How __________bananas are there in the fridge?
A. many B. much C. long D.often
194. The Red river is the__________in Viet Nam.
A. long B. longer C. longest D. shortest
195. He wants__________an engineer.
A. be B. being C. to be D. is
196. His children often play chess in __________free time.
A. your B. her C. their D. his
197. Lan likes__________She swims and does aerobics.
A. sports B. music C. games D. game
198. His father is a __________. He works in a factory.
A. worker B. nurse C. teacher D. doctor
199. I’d like some rice. I’m __________.
A. hungry B. hot C. thirsty D. thin
200. What about__________table tennis?
A. play B. playing C. plays D. to play
201.How __________is it from here to your school?
A. often B. much C. far D. long
202. It’s twelve o’clock, Nam. Let’s __________home.
A. go B. to go C. going D. goes
203. Tuan and I __________ badminton in the yard.
A. playing B. is playing C. are playing D. am playing
204. This sign says “Stop!”. We __________ go straight ahead.
A. can B. don’t can C. must D. must not
205. They are going to New York __________plane.
A. in B. by C. with D. on
206. Viet is __________ something on his book.
A. writing B. writting C. wrote D. writes
207. Are there __________stores on your street?
A. a B. an C. any D. the
208. My sister and I __________television in the living – room now.
A. am watching B. are watching C. is watching D. watching
209. __________do you go to school? – I walk.
A. How B. By what C. How many D. How by

in progress 0
Ivy 7 phút 2021-09-11T12:16:31+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-11T12:17:42+00:00

    $\text{190. A}$ 

    $\text{191. B}$

    $\text{192. B}$

    $\text{193. A}$

    $\text{194. C}$

    $\text{195. C}$

    $\text{196. C}$

    $\text{197. A}$

    $\text{198. A}$

    $\text{199. A}$

    $\text{200. B}$

    $\text{201. C}$

    $\text{202. A}$

    $\text{203. C}$

    $\text{204. D}$

    $\text{205. B}$

    $\text{206. A}$

    $\text{207. C}$

    $\text{208. B}$

    $\text{209. A}$

    0
    2021-09-11T12:17:45+00:00

    190.A

    191.B

    192.B

    193.A

    194.C

    195.C

    196.C

    197.A

    198.A

    199.A

    200.B

    201.C

    202.A

    203.C

    204.D

    205.B

    206.A

    207.C

    208.B

    209.A

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )