Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each

Question

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.
1. A. nuclear B. clean C. disease D. mean
2. A. consumption B. solution C. question D. population
3. A. pedalled B. flopped C. crashed D. parked
4. A.desert B. prefer C. held D. celebrate
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.
5. A. harvest B. parade C. music D. pumpkin
6. A. footprint B. driverless C. power D. transport
7. A. renewable B. available C. abundant D. plentiful
Mark the letter A, B, c, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.
8. A new factory will be build in my neighbourhood.
A. A B. will be C. build D. in
9. People in mountain areas have to gather wood to use as fuel.
A. mountain B. have to C. to use D. as
10. How far does it take you from your school to Hoan Kiem lake?
A. How far B. Take C. You D. to

in progress 0
Elliana 3 tuần 2021-07-12T10:11:10+00:00 2 Answers 5 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-12T10:12:29+00:00

    1. A

    2. C

    3. A

    4. C

    5. B

    6. B

    7. D

    8. C

    9. A

    10. A

    0
    2021-07-12T10:12:31+00:00

    1. A (âm /ɪ/, còn lại âm /i:/)

    2. C (âm /tʃ/, còn lại âm /ʃ/)

    3. A (âm /d/, còn lại âm /t/)

    4. B (âm /ɝ/, còn lại âm /e/)

    `II`.

    5. B (âm 2, còn lại âm /1)

    6.  Xem lại (tất cả đều âm 1)

    7. D (âm 1, còn lại âm 2)

    `III`.

    8. C `->` built (Bị động TLĐ: will be + p.p)

    9. A `->` mountainous (adj): miền núi (adj + n)

    10. A `->` How long (Hỏi thời gian): How long does it take + S + from + place + to + place?: Mất bao lâu để từ … đến ….

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )