Mọi người giúp em bài này với ạ I. Choose the correct answer A, B, C, or D to complete the following sentences: 1. My mother often ……………………..newspape

Question

Mọi người giúp em bài này với ạ
I. Choose the correct answer A, B, C, or D to complete the following sentences:
1. My mother often ……………………..newspaper in the morning.
A. read B. reads C. reading D. was reading
2. They ……………………this house two years ago.
A. sell B. are selling C. sold D. has sold
3. Those children ……………………..for 2 hours every afternoon.
A. sleep B. has slept C. are sleeping D. slept
4. Last year, he ………………………….his car to work every morning.
A. drives B. drove C. was driving D. had driven
5. I …………………………the cinema with them last Sunday.
A. don’t go B. didn’t go C. was going D. were going
6. It……………………when I got up this morning.
A. snows B. is snowing C. was snowing D. snow
7. (Peter/ go) ……………………………… to the post office twice yesterday?
A. Do / go B. Did/ go C. Was /go D. Does/go
8. My mother …………………while I (clean) …………………..the kitchen.
A. arrived/ was cleaning B. arrived/cleaned
C. was arriving/ cleaned D. was arriving/ was cleaning
9. Next summer holiday, my family………………………………Ho Chi Minh City.
A. visit B. visited C. was visiting D. will visit
10. My sister (study )…………………..hard for her exam now.
A. study B. studies C. is studying D. was studying

in progress 0
Parker 1 tuần 2021-12-03T23:45:10+00:00 2 Answers 2 views 0

Answers ( )

    0
    2021-12-03T23:46:13+00:00

    I.

    1.B

    2.C 

    3.D 

    4.B

    5.B

    6.C

    7.B

    8.A

    9.D

    10.C

    Chúc học giỏi!

    0
    2021-12-03T23:46:49+00:00

    I.

    1.B

    Cấu trúc thì hiện tại đơn :

    S+trạng từ nếu có +Ve/es+…

    2.C 

    Cấu trúc thì quá khứ đơn:

    S+Ved/Đt bất quy tắc+….

    3.B

    Cấu trúc thì hoàn thành :
    S+have/has+Ved/PII+…

    4.B

    Cấu trúc thì quá khứ đơn:

    S+Ved/Đt bất quy tắc+….

    5.B

    Thì quá khứ đơn

    6.C

    Cấu trúc thì quá khứ tiếp diễn:

    S+was/were+Ving+….

    7.B

    Thì quá khứ

    8.A

    Quá khứ đơn /Quá khứ tiếp diễn

    9.D

    Cấu trúc thì tương lai:

    S+will+V nguyên thể

    10.C

    Cấu trúc thì hiện tại tiếp diễn

    S+am/is/are+Ving+…

    $#lam$

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )