Viết về toppic sports and games.

Question

Viết về toppic sports and games.

in progress 0
aikhanh 2 tháng 2021-10-06T15:44:13+00:00 2 Answers 12 views 0

Answers ( )

  0
  2021-10-06T15:45:17+00:00

  My favorite sport is skating. It’s an individual game or a team game.l played it when I was just years old. Skating is not a popular sport but it’s very interesting. Maybe it is not really easy for me because I always fall down. Every day, I practise skating alone, I fall too much but I am still patient. After all, I like skating and I hope it will be more popular in the future.. I love football because it is exciting. It is also a good way for me to get exercise and have a lot of fun. a team 30 minutes

  Dịch

  Môn thể thao yêu thích của tôi là trượt băng. Đó là một trò chơi cá nhân hoặc một trò chơi đồng đội. Tôi đã chơi nó khi tôi chỉ mới một tuổi. Trượt băng không phải là một môn thể thao phổ biến nhưng nó rất thú vị. Có lẽ điều đó không thực sự dễ dàng với tôi vì tôi luôn gục ngã. Hàng ngày, tôi tập trượt một mình, ngã nhiều nhưng tôi vẫn kiên nhẫn. Sau tất cả, tôi thích trượt băng và tôi hy vọng nó sẽ phổ biến hơn trong tương lai .. Tôi yêu bóng đá vì nó thú vị. Đó cũng là một cách tốt để tôi tập thể dục và có nhiều niềm vui. một đội 30 phút. 

  #NO COPPY 

  Xin câu trả lời hay nhất 

  0
  2021-10-06T15:45:32+00:00

  Sports and games are the things that today’s young people love. Their variety makes it easy for any age group to be attracted. Talking about the game, we will have many types of games from learning to entertainment, the game is also refined from the visual to the sound. But the game must be played through the phone screen or the computer. They are easy to tire and damage the eyes, even if you play too much, you can become addicted. And sport is also very diverse. They make us comfortable, while increasing physical strength also helps us to have a comfortable spirit, recharge them more healthy. So what about you, do you like sports or games?

  DỊCH

  Thể thao và trò chơi là những điều khiến cho giới trẻ hiện nay vô cùng yêu thích. Sự đa dạng của chúng khiến cho bất cứ một độ tuổi nào cũng dễ bị hấp dẫn. Nói về game, ta sẽ có rất nhiều loại game từ học tập cho đến giải trí, game cũng rất được trau truốt từ mặt hình ảnh cho đến phần âm thanh. Nhưng game thì phải chơi qua màn hình điện thoại hoặc máy tính. Chúng rất dễ gây mệt mỏi và hại mắt, thậm chí nếu chơi quá nhiều bạn cũng có thể bị nghiện. Còn thể thao cũng rất là đa dạng. Chúng khiến chúng ta thoải mái, vừa tăng thể lực cũng giúp cho chúng ta có một tinh thần thoải mái, nạp năng lượng cho chúng thêm khỏe mạnh. Vậy còn bạn thì sao, bạn thích thể thao hay trò chơi?

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )