You ____ at least call or send him a message to ask for his permission if you want to use his car. A. might B. should C. may D. can If people work so

Question

You ____ at least call or send him a message to ask for his permission if you want to use his car.
A. might B. should C. may D. can
If people work so much, they ________ depressed and eat more.
A. had felt B. may feel C. may have felt D. felt
________ products include food items such as yogurt, cheese, and butter.
A. Artificial B. Non-diary C. Diary D. Natural
Food in Northern Vietnam is not as ________ as that in Central and Southern Viet Nam, as black pepper is often used rather than chilies.
A. spicy B. strong C. flavour D. exciting
If you eat too quickly, you may not ___ attention to whether your hunger is satisfied.
A. take B. keep C. show D. pay
Artificial flavors are ________ designed to mimic the taste of natural ingredients.
A. addition B. additive C. additives D. additions
Flavor ________ are added to our favorite processed foods, restaurant meals and snacks for their better tastes.
A. supporters B. boosters C. providers D. enhancers
Studies suggest ________ only when you are most active and giving your digestive system a long break each day.
A. to eat B. being eating C. being eaten D. eating
If parents don’t cook at home, their children ________ more fast food.
A. have B. would have C. had had D. may have
Moderation doesn’t mean ________ the foods you love.
A. preventing B. to prevent C. eliminating D. to eliminate
If children don’t play sports, they ________ sleepy and tired.
A. will feel B. had felt C. would feel D. would have felt
Fast food is not a healthy food because it contains a lot of artificial flavors and ___.
A. preservative B. preservatives C. preserve D. preservation
Your body uses calcium to build healthy bones and teeth, __ them strong as you age.
A. keep B. care C. remain D. continue

in progress 0
Adeline 2 tháng 2021-10-05T18:35:09+00:00 2 Answers 13 views 0

Answers ( )

    0
    2021-10-05T18:36:15+00:00

    1.B

    2.B

    3.C

    4.A

    5.D

    6.C

    7.D

    8.D

    9.D

    10.B

    11.A

    12.B

    13.A

    0
    2021-10-05T18:36:34+00:00

    1. B

    2. C

    3. C (mình nghĩ đúng nó phải là: Dairy: thực phẩm bơ sữa nhé) 

    4. A

    5. D

    6, D

    7. D

    8. D

    9. D

    10. B

    11. A

    12. D

    13. A

    Bn học tốt!!!

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )