Viết 1 đoạn văn ngắn về cách nấu món ăn truyền thống mà bạn biết bằng tiếng anh ( TỰ VIẾT KO SAO CHÉP TRÊN MẠNG ) làm giúp mik trc 10h
Viết 1 đoạn văn ngắn về cách nấu món ăn truyền thống mà bạn biết bằng tiếng anh ( TỰ VIẾT KO SAO CHÉP TRÊN MẠNG ) làm giúp mik trc 10h
Referring to Vietnam, we cannot forget a dish deeply imbued with national identity, which is called Bánh Chưng. The cake wrapped in copper leaves with a small square is not only a dish, but also becomes a cultural beauty of Vietnamese people. The green leaves wrapped in the outside and the inner core symbolize the merit of birth, the love that parents always love and support their children. Seeing banh chung is seeing Tet because this is a typical cake in this holiday. The image and taste of this ethnic cake are always full in everyone’s memories, especially expatriates. On Tet holiday, there is no lack of images of apricot trees, peach trees and especially banh chung. A traditional dish, keeping the essence of heaven and earth and filled with love, reunion
Dịch:
Nhắc đến Việt Nam, chúng ta không thể quên một món ăn mang đậm bản sắc dân tộc, đó là Bánh Chưng. Chiếc bánh gói lá dong với hình vuông nhỏ xinh không chỉ là một món ăn, mà còn trở thành một nét đẹp văn hóa của người Việt. Những chiếc lá xanh bao bọc bên ngoài và phần nhân bên trong tượng trưng cho công ơn sinh thành, tình cảm mà cha mẹ luôn yêu thương, phụng dưỡng con cái nên người. Nhìn bánh chưng là thấy Tết vì đây là loại bánh đặc trưng trong ngày lễ này. Hình ảnh và hương vị của món bánh dân tộc này luôn đong đầy trong ký ức mỗi người, nhất là những người con xa xứ. Ngày Tết không thể thiếu hình ảnh cây mai, cây đào và đặc biệt là bánh chưng. Một món ăn truyền thống, lưu giữ những gì tinh túy nhất của đất trời và chan chứa nghĩa tình, sum vầy
When it comes to enjoyment, what I find the most interesting is to go traveling to different places and try the local cuisine there. In my journeys, I was strikingly impressed by many kinds of food, one of which is crispy pancake – also known as Banh Xeo. The ingredients to make flour mixture include rice flour, coconut cream, turmeric, onions and salt, mixed with water. The batter is then added into a frying pan brushed with vegetable oil and forms a thin pancake. After about two minutes, the cooker will scatter some pork, shrimps and sprouts on half of the cake then fold it in half to cover the filling and cook for thirty seconds. The dish is often served with traditional sauce made from fish sauce mixed with lemon, garlic and chilli.
đây bn nhé
cho mik câu trả lời hay nhất nhé
nhóm mik thiếu thành viên nhé