I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1) 1.A. allow B. follow C. blow D. know 2.A. pear B. wear C. pe

Question

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1)
1.A. allow B. follow C. blow D. know
2.A. pear B. wear C. pearl D. bear
3.A. danger B. behave C. basket D. baseball
4.A. soon B. room C. moon D. foot
II. Choose the best answer. (3 points)
1.I’m not sure where Tom is. He _________ be in the school canteen.
A. must B. should C. might D. can
2.- We don’t have a TV at our place. – _________?
A. Why so B. Why not C. Why not so D. Why don’t you
3._________ did she go to the dentist last week?
A. When B. What C. Why D. Who
4.They kept _________ touch _________ letters.
A. in / by B. on / by C. in / with D. on / with
5.She sings _________ .
A. beautiful B. nice C. beautifully D. lovely
6.You speak Japanese. _________.
A. So do I. B. Either I can. C. So am I. D. Neither do I.
7.This food tastes _________.
A. delicious B. careful C. deliciously D. carefully
8.Teenagers often like _________ the latest pop music.
A. to listen B. listening to C. listen D. listening
9.- _________ to have dinner at my house ? – Yes. I’d love to.
A. Do you like B. Would you like C. What about D. Let’s
10.Choose the word that has the same meaning as the underlined phrase. I’m not busy on Wednesday.
A. tired B. late C. free D. hungry
III. Supply the correct form of the verbs in brackets. (1.5 points)
I (watch) ………..…Crime Reported on television last night and (enjoy) .it a lot. The first few scenes (be) ………rather dull, but later the program (become) ….………very interesting. I also like the policeman on yesterday’s program because he talked about unusual crimes and he (explain) …………….everything very clearly. He also (give) ……………………. very good answers to all the questions.

in progress 0
Arya 1 năm 2021-09-04T09:07:38+00:00 1 Answers 27 views 0

Answers ( )

    0
    2021-09-04T09:08:51+00:00

    I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the rest. (1)

    1. d

    2. c

    3. c

    4. d

    II. Choose the best answer. (3 points)

    1. d

    2. b

    3. c

    4. b

    5. d

    6. a

    7. c

    8. b

    9. b

    10. c

    III. Supply the correct form of the verbs in brackets. (1.5 points)

    1. watched

    2. enjoyed

    3. were

    4. became

    5. explained

    6. gave

    Chúc bạn học tốt!

    Cho mk ctlhn nhó! :3

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )