show your friends the way from your house to school. giúp mik nhaaa.Thanks

Question

show your friends the way from your house to school.
giúp mik nhaaa.Thanks

in progress 0
Amaya 1 năm 2021-07-25T01:31:38+00:00 2 Answers 8 views 0

Answers ( )

  0
  2021-07-25T01:32:56+00:00

  Show your friends the way from home to your school.
  → First, you go straight from the school gate to the main street and then turn left. Walk along the sidewalk, turn left at the second intersection and keep going until you see a small lane with the sign “Alley 9 Nguyen Tong Loi”. You go to the end of the alley and you will see my house.

  * Dịch :

  Chỉ cho bạn bè của bạn con đường từ nhà đến trường của bạn.
  → Đầu tiên, bạn đi thẳng từ cổng trường ra đường chính rồi rẽ trái. Đi dọc theo vỉa hè, rẽ trái ở ngã tư thứ hai và tiếp tục đi cho đến khi bạn nhìn thấy một ngõ nhỏ có biển “Ngõ 9 Nguyễn Tông Lỗi”. Bạn đi đến cuối con ngõ sẽ thấy nhà tôi .

  0
  2021-07-25T01:33:22+00:00

  Show your friends the way from home to your school
              It’s not too far from my house to school. The school is about 1km from our house. On my way to school, I passed a market. The market is not very big, but it is very busy and crowded, especially in the mid-morning of the day. The road to my school is now a highway. It goes very smoothly and doesn’t have potholes like before. The road to my school is very beautiful and I love walking on this road. Would you like to go to school with me once?

  Dịch :

              Từ nhà tôi đến trường không quá xa. Trường học cách nhà chúng tôi khoảng 1km. Trên đường đến trường, tôi đi ngang qua một khu chợ. Chợ không lớn lắm nhưng rất nhộn nhịp và đông đúc, nhất là vào giữa buổi sáng trong ngày. Con đường đến trường của tôi bây giờ là một quốc lộ. Nó đi rất êm và không có ổ gà như trước. Con đường đến trường của tôi rất đẹp và tôi rất thích đi trên con đường này. Bạn có muốn một lần đến trường với tôi không?

Leave an answer

Browse

35:5x4+1-9:3 = ? ( )