Read the following passage and decide if the sentences below are True (T) or false (F). ( 1.0 point) Lan goes to Nha Trang with her family on hol

Read the following passage and decide if the sentences below are True (T) or false (F). ( 1.0 point)
Lan goes to Nha Trang with her family on holiday now. She stays at a hotel on the side of the beach. In the early morning, she goes to the sea and swims for an hour. Then she has breakfast in a canteen on the beach to enjoy fresh air in the morning. In the afternoon, she takes some photos of the sights. She is staying in Nha Trang for four days and takes a lot of nice photos. It is an enyoyable holiday because she has a lot of fun.
______1. Lan has a holiday with her friends now.
______2. She stays at a hotel on the side of the beach.
______3. She is staying in Nha Trang for 3 days.
______4. She enjoys the holiday very much.

0 bình luận về “Read the following passage and decide if the sentences below are True (T) or false (F). ( 1.0 point) Lan goes to Nha Trang with her family on hol”

  1. 1 F Lan has a holiday with her friends now.

    Dẫn chứng : Lan goes to Nha Trang with her family on holiday now.

    2 T She stays at a hotel on the side of the beach.

    Dẫn chứng : She stays at a hotel on the side of the beach

    3 F She is staying in Nha Trang for 3 days.

    Dẫn chứng : She is staying in Nha Trang for four days . 

    4 T She enjoys the holiday very much.

    Dẫn chứng : It is an enyoyable holiday because she has a lot of fun.

    Bình luận
  2. 1. F ( Lan goes to Nha Trang with her family on holiday now )

    2. T ( She stays at a hotel on the side of the beach. )

    3. F ( She is staying in Nha Trang for four days and takes a lot of nice photos. )

    4. T ( It is an enyoyable holiday because she has a lot of fun. )

    Bình luận

Viết một bình luận