Read the passage and choose the correct answer to each question below.
Born on 15th May 1987 in Scotland, Andy Murray is regarded as one of the most iconic sports figures in British history. Began playing tennis at the age of 3, Andy was first trained by his mother Judy, who is a tennis coach. In 2012, the Scotsman became the first British man since 1936 to win a Grand Slam, the most important tournament in tennis. He has also won two Olympic gold medals for his country. During his career, Andy has been advocated for equality between tennis players of both genders. Despite criticism from fellow players, he hired a female coach in 2014 and became thefirst professional male tennis player ever to do so.
Read the passage and choose the correct answer to each question below.
Born on 15th May 1987 in Scotland, Andy Murray is regarded as one of the most iconic sports figures in British history. Began playing tennis at the age of 3, Andy was first trained by his mother Judy, who is a tennis coach. In 2012, the Scotsman became the first British man since 1936 to win a Grand Slam, the most important tournament in tennis. He has also won two Olympic gold medals for his country. During his career, Andy has been advocated for equality between tennis players of both genders. Despite criticism from fellow players, he hired a female coach in 2014 and became thefirst professional male tennis player ever to do so.
1. Andy Murray has become a British sports icon since 2012.
2. The writer mentions 3 years: 1987,2012 and 2014.
Born on 15th May 1987
In 2012, the Scotsman became the first British man
Despite criticism from fellow players, he hired a female coach in 2014
`30,` Andy Murray has become a British sports icon in `2012`.
`31,` The writer mentions `4` years: `1987`, `1990`, `2012` and `2014`.
`32,` He was the first player to win an Olympic gold medal for his country.
`Devil` `Bona`