Talk about Festivals Around The World ( no copy ) Dựa vào những gợi ý sau 1. Name of festival ? 2. What was the festival ? 3. Who celebrated it ?

Talk about Festivals Around The World ( no copy )
Dựa vào những gợi ý sau
1. Name of festival ?
2. What was the festival ?
3. Who celebrated it ?
4. Where was it held ?
5. How was it held ?
6. When was it held ?
7. Why was it held ?

0 bình luận về “Talk about Festivals Around The World ( no copy ) Dựa vào những gợi ý sau 1. Name of festival ? 2. What was the festival ? 3. Who celebrated it ?”

  1. It can be said that Carnival is one of the oldest and most famous festivals today. This is a carnival that was first held in 1296 in Vinice, the capital of the world music capital. There was a long time after that it was interrupted in organization, until 1980 it was restored and has been held regularly every year until now. Each year, a different festival theme is held, but all have a common purpose to honor the culture and build a happy and good atmosphere at the beginning of the year. 

    dịch:

    Có thể nói rằng lễ hội Carnival là một trong số những lễ hội lâu đời và nổi tiếng nhất hiện nay. Đây là một lễ hội hóa trang được tổ chức lần đầu tiên vào năm 1296 tại Vinice, thủ đô của kinh đô âm nhạc thế giới. Đã từng có một khoảng thời gian dài sau đó nó bị gián đoạn trong việc tổ chức, mãi cho đến năm 1980 thì được khôi phục lại và được tổ chức đều đặn hàng năm cho đến nay. Mỗi năm sẽ có một chủ đề lễ hội khác nhau được tổ chức nhưng đều có một mục đích chung nhằm tôn vinh văn hóa và xây dựng nên bầu không khí vui vẻ, tốt đẹp dịp đầu năm.

    Bình luận
  2. Mình viết về `Halloween` nha!

    Halloween is an official holiday in almost all European countries. It is celebrated in some countries on October 31st of every year.  It is a festival originating from the Celts to remember the saints martyrs and the good people who died. Everywhere is decorated with all sorts of strange things with a creepy feeling, the main colors are orange and black. On this day people often wear strange clothes as characters in horrible novels or movies to frighten others. People usually like to dress as ghosts, skeletons, or witches and the children go to every house say “trick or treat” to ask for candy. Halloween is held only once a year, but it’s a very wonderful festival. I love Halloween very much.

    Dịch:

    Halloween là một ngày lễ chính thức ở hầu hết các nước Châu Âu. Nó được tổ chức ở một số quốc gia vào ngày 31 tháng 10 hàng năm. Đây là một lễ hội có nguồn gốc từ người Celt để tưởng nhớ các thánh tử đạo và những người tốt đã chết. Nơi nào cũng được trang trí bằng đủ thứ kỳ quái tạo cảm giác rùng rợn, tông màu chủ đạo là cam và đen. Vào ngày này mọi người thường mặc những bộ quần áo kỳ lạ như những nhân vật trong tiểu thuyết hoặc phim kinh dị để khiến người khác sợ hãi. Mọi người thường thích hóa trang thành ma, bộ xương, hoặc phù thủy và trẻ em đến từng nhà nói “trick or treat” để xin kẹo. Halloween chỉ được tổ chức mỗi năm một lần, nhưng đó là một lễ hội rất tuyệt vời. Tôi yêu Halloween rất nhiều.

    Bình luận

Viết một bình luận